Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 Kulek (myślę że też będziesz )

no troche taka godzina ni ... ni w oko:P ale tez mysle że będe tylko możliwe ze z lekkim poślizgiem czasowym :wink4: a Młody masz te kluczyki do demontażu radia?? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 10 Październik 2009, 09:28_________________________________________________

:wallbash: :wallbash: :wallbash: chłopaki właśnie ledwo furmankę przyholowałem do domu bo sie sypnęła troszku na drodze(chodzi o vwMk II bo tym mialem wpasć na spota) i raczej jej jutro nie zrobie bo sklepy pozamykane :confused4: chyba ze macie jakieś dojścia żeby w niedziele ktoś otworzył sklep?? :tongue4:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe ja dzisiaj wrócilem bo dziwnym trafem studiuje w krk a znalazłem się w Rzeszowie <lol2> hahahaha ale to dopiero w niedziele :D dobre sucze tam są;D LooooL :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :> :>

Opublikowano

hehe ja dzisiaj wrócilem bo dziwnym trafem studiuje w krk a znalazłem się w Rzeszowie <lol2> hahahaha ale to dopiero w niedziele :D dobre sucze tam są;D LooooL :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :> :>

Hmmm :gwizdanie: masz namiary :decayed:

Opublikowano

cześć :hi:

Mlody co chciałeś ode mnie ... pisałeś na GG ale byłem poza domem i nie miałem GG ??

Opublikowano

cześć :hi:

Mlody co chciałeś ode mnie ... pisałeś na GG ale byłem poza domem i nie miałem GG ??

Już po sprawie dzięki Madas za odpowiedź :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeszcze nie do końca ale coś da się zrobić !! :P MŁODY mam fajną studentke na roku w sumie jej nie poznalem ani nie wiem jak ma na imie ale oceniam na 24-25 lat , fajna foczka wizualnie ;P może ty byś tak postudiował troche :D !? hahaha dobre

a co do dzisiejszego nia !?! zima jak co roku zaskoczyla polską drogówkę nie byli przygotowani na uderzenie hahaha !! :polew: tepe yhmtasy :wallbash: :wallbash: :decayed: a dzisiaj jechalem do krynicy cho cho z sącza do centrum krynicy 2.10 h masakra z czego samo 50 min od szkoły muzycznej do stacji bliskiej w nawojowej ....

Młody jak ty jeździsz do pracy ?! :naughty: :gwizdanie: heee chyba ze nie masz daleko to chodzisz zbuta :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 00:18_________________________________________________Panowie pogoda się wyrabia może jakiś spocik ?! Niedziele wieczorkiem tak z godzinke ?! ;> :decayed:

Opublikowano

jeszcze nie do końca ale coś da się zrobić !! :P MŁODY mam fajną studentke na roku w sumie jej nie poznalem ani nie wiem jak ma na imie ale oceniam na 24-25 lat , fajna foczka wizualnie ;P może ty byś tak postudiował troche :D !? hahaha dobre

a co do dzisiejszego nia !?! zima jak co roku zaskoczyla polską drogówkę nie byli przygotowani na uderzenie hahaha !! :polew: tepe yhmtasy :wallbash: :wallbash: :decayed: a dzisiaj jechalem do krynicy cho cho z sącza do centrum krynicy 2.10 h masakra z czego samo 50 min od szkoły muzycznej do stacji bliskiej w nawojowej ....

Młody jak ty jeździsz do pracy ?! :naughty: :gwizdanie: heee chyba ze nie masz daleko to chodzisz zbuta :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 00:18_________________________________________________Panowie pogoda się wyrabia może jakiś spocik ?! Niedziele wieczorkiem tak z godzinke ?! ;> :decayed:

Ja mam po weekendzie robie środek samochodu i sie nie ruszę :gwizdanie: chyba że wsadzę "taboret" z kuchni mamy :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Maćko to Ty leciałeś może dzisiaj Pacyfikiem przez Grybów od str Stróż w str NS?? :naughty: :naughty:

Opublikowano

Może spota strzelimy ? maku ma nowy zawias,lampy to się pochwali :evil: Pisać który dzień i godz. Wam odpowiada :hi:

Opublikowano

może niedziela około 13?? :naughty: :naughty:

Opublikowano

może niedziela około 13?? :naughty: :naughty:

tak wcześnie >?

Opublikowano

też jestem za niedzielą ale troche później, proponuje tak koło 15 póki jeszcze widno a co do lamp to akurat widziałem jak Maku dzielnie je licytował na allegro :naughty:

Opublikowano

też jestem za niedzielą ale troche później, proponuje tak koło 15 póki jeszcze widno a co do lamp to akurat widziałem jak Maku dzielnie je licytował na allegro :naughty:

O proszę kto powrócił do nas :hi:

Opublikowano

młody jak tam noga? skuterek już na boku a a4 na pierwszym planie? hehe. no wreszcie po całym lecie i końcu jesieni jakiś spot to musiałem sie odezwać,wprawdzie był chyba z 1 ale wtedy akurat nie udało mi sie pojawić a teraz taki przedzimowy jak najbardziej

Opublikowano

młody jak tam noga? skuterek już na boku a a4 na pierwszym planie? hehe. no wreszcie po całym lecie i końcu jesieni jakiś spot to musiałem sie odezwać,wprawdzie był chyba z 1 ale wtedy akurat nie udało mi sie pojawić a teraz taki przedzimowy jak najbardziej

O nodze już zapomniałem :gwizdanie: teraz tylko A4 :good:

Opublikowano

no to jak z tym spocikiem jutro? robimy coś? bo tak na ostatnią chwile to czuje nie pojawi sie zbyt wielu :kwasny:

Opublikowano

To godz. 15:00

Opublikowano

i wszystko jasne :hi:

Opublikowano

trochę później ?? :notworthy: w rzeszowie jestem i o 16 planuje wyjechać to proponuje 18 z hakiem ?? faktycznie zaniedbujecie spoty :P heh sam fakt spotkać sie i pogadać ;p ejj chłopyy :P[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 10:17_________________________________________________aaa sory pojehymhym mi się 7-my to wczoraj byl hehe myslalem ze to dzisiaj :P:slina: