Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem to chore :polew: :polew: :polew: pod MM koło 8.30 myślę i lecimy na KLI :naughty:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja prawdopodobnie będę leciał starym poczciwym mk2 :decayed: :decayed: powinienem za Wami nadążyć :decayed:

Opublikowano

Chłopacy jeszcze godzina nie jest dokładnie ustalona z sącza ale bedzie spot na JOJKU narazie wstępnie jest po 8 i wyjazd o 9 na limanową

PS wysyłaliście może zgłoszenia ?? :)

Opublikowano

ja prawdopodobnie będę leciał starym poczciwym mk2 :decayed: :decayed: powinienem za Wami nadążyć :decayed:

Następca 125 p ?

Chłopacy jeszcze godzina nie jest dokładnie ustalona z sącza ale bedzie spot na JOJKU narazie wstępnie jest po 8 i wyjazd o 9 na limanową

PS wysyłaliście może zgłoszenia ?? :)

Ja nie Panie Janie :)

Opublikowano

nie na razie jeszcze niestety nie następca 12piątki ale może niedługo trafi w moje ręce :decayed: :decayed:

ja tez nic nie wysylalem :tongue4:

a co to jest ,,JOJKU"?? i jak tam dojechać? :decayed::naughty: no bo nie wiem :tongue4:

Opublikowano

JOJKO to jest ten parking po drugiej stronie MCdonalda tam był krak-gaz czy cos takiego jak zjezdzasz z rada kierujac sie na real zjezdrzasz odrazu na kewi pierwszy zjaz..... :P o 8.25 zbiórka :P

Opublikowano

a to tam zaraz po lewej stronie za mostem lecąc od lwowskiej..to już chyba wiem :> :hi:

Opublikowano

JOJKO to jest ten parking po drugiej stronie MCdonalda tam był krak-gaz czy cos takiego jak zjezdzasz z rada kierujac sie na real zjezdrzasz odrazu na kewi pierwszy zjaz..... :P o 8.25 zbiórka :P

Ja wiem gdzie ale chyba przyjdę z Maku do KLI 8 rano dla mnie to środek nocy :) a d jeszcze muszę Maku bronić przed żoną tak że prze....ne mam :wallbash:

Opublikowano

mlody jak cie prosze moja zona jest spox :kox: wiec bez takich:P.. przed nia nie trzeba mnie bronic.. sama mnie z domu wywala zebym jechal ( i chyba nie wracal :blink::shocked::disgust:)

Ja wiem gdzie ale chyba przyjdę z Maku do KLI 8 rano dla mnie to środek nocy :) a d jeszcze muszę Maku bronić przed żoną tak że prze....ne mam :wallbash:

[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 21:28_________________________________________________ :blink:
Opublikowano

to dojechaliście w końcu czy nie?? :decayed: :decayed:

nnn6136.jpg

dsc_022189a5.jpg

dsc_0242d4d7.jpg

dsc_02902f54.jpg

dsc_0297b372.jpg

dsc_0315c899.jpg

dsc_04004550.jpg

dsc_04013afe.jpg

dsc_04036c58.jpg

dsc_02453f70.jpg

xxx1510.jpg

Opublikowano

OOooo ahhhh teee Laseczki :D:decayed: :decayed: ale bym je wrrrr :evil: :evil: takie laseczki ulalala :D hehehehe

Młody czemuś z Makiem nie przyjechał Calibrą :D:polew: ihahaha a kilka bylo star treków xD

Opublikowano

OOooo ahhhh teee Laseczki :D:decayed: :decayed: ale bym je wrrrr :evil: :evil: takie laseczki ulalala :D hehehehe

Młody czemuś z Makiem nie przyjechał Calibrą :D:polew: ihahaha a kilka bylo star treków xD

Padła na starcie :polew: sorry :hi: (moja wina :confused4: ) [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:21_________________________________________________Kulek masz numer do tej blond kobiety :naughty:

Opublikowano

Kulek masz numer do tej blond kobiety :naughty:

niestety niee :confused4: ale zaprosił by ja na kolacje :decayed: ... i śniadanie pozniej :kox:

Młody pewnie zapił i nie był w stanie dojechać:D

chyba że byłeś?? tylko Cie nie widzieliśmy bo była tam jakaś calibra.. :naughty: :gwizdanie: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Młody pewnie zapił i nie był w stanie dojechać:D

chyba że byłeś?? tylko Cie nie widzieliśmy bo była tam jakaś calibra.. :naughty: :gwizdanie: :decayed: :decayed:

Haha zeby jedna ;D[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:29_________________________________________________Łabaki ;D :PP tee ludziska robimy jakiego spocika w tygodniu ?? :D tak o 20 ? jak pogoda bedzie z 2 godzinki posiedzieć 3eba :P

Opublikowano

My nie mamy czym na razie bo furmanka chora u lekarza jest :confused4:

Opublikowano

:hi:

PANOWIE GŁOSOWAĆ :!: :!: :!:

http://www.torformuly1.pl/

Opublikowano

Łabaki ;D :PP tee ludziska robimy jakiego spocika w tygodniu ?? grin tak o 20 ? jak pogoda bedzie z 2 godzinki posiedzieć 3eba :tongue4:

:mysli: w sumie to mógł bym wpaść na 99% inną furmanka :decayed:

Opublikowano

heehe niestety nie jestem zainteresowany bo wtapiam w moją 4reczkę troche kasy w sierpniu a wirusa to już gość bedzie ustawiał pod auto i osprzęty ;D :D hehe xD siądzie troche modów bedzie bajka w jeździe xD :polew:

a co do spota to mi pasuje tak pon / środ / piątek po godz 20.00 a właśnie w niedziele kolejny zlot w Tarnowie jedzie ktoś??? myśmy są już zarejestrowani stałą ekipą....

[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 20:54_________________________________________________zyjecie tam ???? :naughty:

Opublikowano

ja zyyje :decayed: ten tydzien mi odpada a przyszły to zależy ja robota pozwoli co do spota :confused4:

a zlot to tez odpada bo raczej zdrowotnie nie dam rady..przemiana materii mi nie wydoli żebym mógł jechać :tongue4::decayed:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 00:44_________________________________________________Panowie potrzebne mi są klucze do radia(takie blaszki płaskie) posiada ktoś z Was takowe?? :naughty: :naughty: