Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS. Coście z tymi spotami wymodzili 5-7 ?? o CO KAMAN ??

5. 07(lipiec) czyli zlot w "KLI"

czyli eliminacje wojny pp też będą w limanowej :kox: :kox: to może będzie coś ciekawego prócz pani :kox::naughty:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nom pewnie tak w koncu coś bedzie sie działo :P oby :naughty::decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 23:10_________________________________________________a propo tegp spotu to sie zaczyna o 10 wiec trzeba przed 9 wyjechać powodu takiego ze trzeba jakos dojechać i niewiadomo jak dlugo zejdzie jazda jak goście poobnizają na ful auta ;P hee :) takze zrobimy spota gdzieś i wyruszymy wszyscy tylko trzeba przypominam zgłoszenia powysyłać :)

Opublikowano

ja nie wysyłam zgłoszenia bo nie ma co wystawiać :tongue4: tylko nie wiem czy nie był termin do 20 czerw. na zgłaszanie furmanek..no ale a nóż widelec jeszcze bedzie miejsce i sie da :wink4:

Opublikowano

ja nie wysyłam zgłoszenia bo nie ma co wystawiać :tongue4: tylko nie wiem czy nie był termin do 20 czerw. na zgłaszanie furmanek..no ale a nóż widelec jeszcze bedzie miejsce i sie da :wink4:

Właśnie zgłoszenia były do 20 czerwca :gwizdanie:

Opublikowano

Młody ale jeśli lecisz swoja a4 to warto było by wystawić :naughty: :naughty: może jeszcze da sie wkręcić

Opublikowano

Młody ale jeśli lecisz swoja a4 to warto było by wystawić :naughty: :naughty: może jeszcze da sie wkręcić

Jadę ale moja nie ma szans z calibrą :decayed:

Opublikowano
:D :D no fakt brakuje Ci parę metrów laminatu i kilogramów szpachli :nabijasie:
Opublikowano

heheheh :P smiało można wysyłać zgłoszenia to jest takie dla picu zeby wstępnie ustalili ile aut będzie :P:naughty:

Opublikowano

Macko a ile aut będzie leciało z sączą??

Opublikowano

Pewnie ze trzy :) i maku calibrą :polew:

Opublikowano

To jak maku leci calibra to będzie naszym przewodnikiem :decayed: :decayed: szefem wszystkich szefów:D na przodzie z balonami:D

Opublikowano

To jak maku leci calibra to będzie naszym przewodnikiem :decayed: :decayed: szefem wszystkich szefów:D na przodzie z balonami:D

On tam jest prezesem jak Hugo u nas :decayed:

Opublikowano

Młody ale maku chyba sprzedaje calibre :confused4:

http://www.moto.allegro.pl/item666937307_super_tuning.html :polew: :polew: :polew:

Młody a czy na tej fotce do kalendarza była juz ściema szyb ?? bo takie jakieś ciemnawe są :mysli::gwizdanie: chyba ze mi się już coś pierd.oli ..

Opublikowano

Macko a ile aut będzie leciało z sączą??

hym :mysli: aa uzbiera sie z 15 aut :P pewnie jak nie lepiej ;P jeszcze dojedą VW Style Stary Sącz ...

haha ale doj**aliście tą calibrą :/ kto by to kupił chyba jakiś milioner co chce pooglądaćtroche kosmos :D:wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Młody ale maku chyba sprzedaje calibre :confused4:

http://www.moto.allegro.pl/item666937307_super_tuning.html :polew: :polew: :polew:

Młody a czy na tej fotce do kalendarza była juz ściema szyb ?? bo takie jakieś ciemnawe są :mysli::gwizdanie: chyba ze mi się już coś pierd.oli ..

Ściemy jeszcze nie było ale już jest :)

Opublikowano

dobra czas wrócić... widze ze ta panna mlody cos za bardzo szaleje:P..... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________po 1. nie posiadam calibry tak jak mlody. zdjecia mam na fonie ( moge pokazac). prezentuje sie w niej piknie.

po 2. nie jestem prezesem tak jak Hugo. to miejsce ma juz mlody od 12 lat.

po 3. jak mogę sprzedawać auto które należy młodego

itd... :punk:

Opublikowano

dobra czas wrócić... widze ze ta panna mlody cos za bardzo szaleje:P..... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:34_________________________________________________po 1. nie posiadam calibry tak jak mlody. zdjecia mam na fonie ( moge pokazac). prezentuje sie w niej piknie.

:laghing2: :laghing2: Młody to żeś my się o Tobie dowiedzieli :decayed:

Opublikowano

Jak mogłes ;( :decayed:

Opublikowano

ojjoojjjoooj :D hahaha hee chłopacy kilka modów w aucie siadło ;D zobaczycie w najbliższym czasie ;D