Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To trzeba ustalić termin :wink4:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moze być niedziela standardowo tylko później mam nadzieje tylko zeby pogoda była :P hehe ;)

Opublikowano

Od dłuższego czasu nie ma żadnych info o spotach ....

A może już gdzieś wyjechaliście i bawicie się ... dlatego nikt nie zamieszcza nowych pomysłów :>

pozdro i dawajcie znać gdy odpali jakiś nowy temat spotkania

Opublikowano

No własnie coś New Sącz zaniemógł ostatnio, Mlody co jest z Tobą :cool1:

Opublikowano

a tyle a4-rek w saczu ceniutko cos

Opublikowano

moze być niedziela standardowo tylko później mam nadzieje tylko zeby pogoda była :P hehe ;)

Maćko to jaką godz. proponujesz? :naughty: :naughty:

Opublikowano

Niedziela 07 czerwiec godz ;19 :) jutro :kox:

Opublikowano

:mysli:

:good:

Opublikowano

:mysli:

:good:

To jutro pod mm ja mogę mieć poślizg z 20 min. więc czekajcie na mnie :naughty:

Opublikowano

Gitara 19 ;D MM(mens) :P hehe Dozo ;]

Opublikowano

Maćko pochwal się i poka jakie foty Golfa bo nawet go nie oglądnąłem dobrze :naughty: :naughty: :kox:

Opublikowano

ejj no nie mam :P czekaj na następnym spocie może coś pomodzę przy nim :D ze starości może sprężyny siądą niżej :D:naughty: albo amotryzatory sięwybiją :decayed: heheh kto wie mam nadzieje ze niebawem kolejnego jakiegoś spocika sie zrobi ;d hehe ale Hondziaże mają gula hahahhaha jak można Japońcem jeździć w Europie?! dobra nie wnikam każdy robi Co uważa ale VAG'a nic nie przebije ;)

Opublikowano

Wiesz takie zaciski jeszcze oprócz funkcji "przyklejenia i obniżenia środka ciężkość" dodają ekstra kilka koni mocy w zależności o predyspozycji sportowych właściciela pojazdu :polew:

A co w komentarzu :D

" posiadam na sprzedaz zaciski na sprezyny do kazdego auta osobowego,zaciski te sa wykonane ze wzmocnionego i hartowanego stopu metalu,montaz jest bajecznie prosty,zakladasz zacisk na sprezyne i sciagasz nakrertkami,mozesz przy tym samemu regulowac stopien obnizenia swojego auta,na jedna sprezyne zaklada sie po 2 zaciski,.(...),zeby zamontowac te zaciski najlepiej jest mniec klucz zabke lub jakies duze kombinerki zeby scisnac ta sprezyne,ja je sciskam w imadle.W zwiazku z licznymi pytaniami,czy to jest bezpieczne i czy nie peknie,wiec odpowiadam,te zaciski mam zamontowane w tej zoltej ibizie,ona ma 180 KM,wersja cupra,jezdze juz na nich ponad rok i sprawuje sie super :polew:

Opublikowano

No przyznam się że też chciałem X-lat temu w podobny sposób obniżyć ale "Kanta" a on miał jedno przeznaczenie: katowanie go a później złom :decayed: ale nie doszło do tego :decayed: :decayed:

Opublikowano

Zawsze jakieś wyjście :polew:

Opublikowano

później sie czytak w gazecie .... wyleciał z zakrętu i jebną w drzewo 4 osoby dead ;/ no nie ma co ukrywać

1. nie umiejętne zmienianie pod zespołów w aucie ( lub spawanie w tym wypadku sprężyn też o takich zajebach słyszałem)

2. drogi....

nie no wiecej już sie nie chce wypowiadać na ten temat ;P zmieńmy go bo porażka :D hehe nie ma to jak HONDA xD wolniej jeździ niż wygląda :P hehe

a tak w nawiase Klekoty górą xD :> my life is life " kle kle " ;D

Opublikowano

Słyszałem że ci z Hondy ostatnio robili paradę przez rynek z balonami :polew: no chyba że któryś z nich się żenił :mysli:

Opublikowano

Może mieli jakieś Dożynki o urodzaj Hondy :D:polew: