Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilka foto ze spotu tak na sztukę :tongue4:;)

100_04399848.jpg

100_04416bb6.jpg

100_0440ed30.jpg

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mijałem się w niedzielę z kolegą w czarnej B6 Avant. :naughty:

Opublikowano

Mijałem się w niedzielę z kolegą w czarnej B6 Avant. :naughty:

Gdzie?

Opublikowano

Tak ok. 15:30 na ul. Królowej Jadwigi. :wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 17:53_________________________________________________To byłeś Ty Młody ? :decayed:

Opublikowano

Nie to nie ja :)

To pewnie Macqo

Opublikowano

Uuu to napweno Macqo

Opublikowano

Szkoda, że wracałem wtedy do domu, bo jakby zeszło mi troszkę dłużej, to wpadłbym na spota. :wink4:

Opublikowano

Szkoda, że wracałem wtedy do domu, bo jakby zeszło mi troszkę dłużej, to wpadłbym na spota. :wink4:

No szkoda wpadnij na zlot Vaga do Gorlic :)

Opublikowano

Jechał z czarnowłosą towarzyszką. :naughty:

Ehe Ehe Ciekawe w niedziele w czarnowłosą towarzyszką hym.... <mysli> ale jaja nie przypominam sobie żebym kogoś woził prócz kulawego kolegi <lol2> ehehehe :)

jeszcze nic nie wiem co z Gorlicami ale bede pisał ;)

Opublikowano

Jechał z czarnowłosą towarzyszką. :naughty:

Ehe Ehe Ciekawe w niedziele w czarnowłosą towarzyszką hym.... <mysli> ale jaja nie przypominam sobie żebym kogoś woził prócz kulawego kolegi <lol2> ehehehe :)

jeszcze nic nie wiem co z Gorlicami ale bede pisał ;)

Spoko czekamy na info.

Opublikowano

Skoro to nie Ty Macqo , to jeździ po Sączu czarny Avant B6 na klubowych ramkach. :tongue4:

Opublikowano

Skoro to nie Ty Macqo , to jeździ po Sączu czarny Avant B6 na klubowych ramkach. :tongue4:

Hmm to ciekawe :mysli:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 22:57_________________________________________________Procek24 fotki fajne skromnie ale wesoło zawsze jest :polew: weź aparat ten wypas :naughty: do Gorlic zrobimy super sesję :good:

Szkoda tylko że Macqo będzie bez super wypasnego zawiasu :decayed: sorry [Macqo ale nie mogłem się powstrzymać :polew: fotki są tak że zawsze można sobie popatrzeć i wspominać :naughty::decayed::wink4::hi:

TAKIE RZECZY TYLKO NA SPOTACH W N-S zapraszamy :hi: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 23:41_________________________________________________

Panowie to kiedy sie wybieracie do Kraka na spocika :gwizdanie: :kox:

A jakie atrakcje nas czekają u Was ?

Opublikowano

hmmm jakie atrakcje :gwizdanie: jakies bedą napewno , WDK ( Wódka Dziwki Kox ) :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hmmm jakie atrakcje :gwizdanie: jakies bedą napewno , WDK ( Wódka Dziwki Kox ) :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: Dobra maku weź prawko prowadzisz :polew:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

Więc ja się piszę na to D... :naughty:

Opublikowano

weź aparat ten wypas :naughty: do Gorlic zrobimy super sesję :good:

Szkoda tylko że Macqo będzie bez super wypasnego zawiasu :decayed: sorry [Macqo ale nie mogłem się powstrzymać :polew:

Właśnie miałem Ci pisać o sesyjce ze można by wtedy walnąć :decayed: :decayed: będzie trzeba tylko połapać jakąś miejscówkę do focenia. Jedną już mam ale może być problem z wjechaniem :confused4: ale to się dokładnie zobaczy 26 :naughty: :naughty:
Opublikowano

co do Gorlic :) to bedzie okolo 15 godziny :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:34_________________________________________________WESOŁYCH ŚWIĄT LUDZISKA :):decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 22:44_________________________________________________ps :P Oooo Kurde moja fota jest na marzec :P GŁOSUJCIE !! haha oczywiście jak wam sie podoba ;)))))

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/odp_all_b6_luty_najladniejsza_a4_na_forum_zgloszenia_do_2003-t67125.0.html;new