Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: No witam Kolegów. Kiedy następny spot? Mam nadzieje ze cos Młody zorganizujesz pod koniec stycznia początek lutego 31 stycznia albo 7 lutego. Będę w Polsce na urlopie. 7 miechów bez mojej kochanej :a4fan: ale juz niedługo ja zobaczę znowu hehe. Jak by cos wtedy było to ja jestem na 100% albo gdyby ktoś z okolic jechał do Krakowa to sie przyłączam na bank :>

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no w sumie moglibyscie odwiedzić Kraków :naughty:

Opublikowano

Ja mogę jechać gdziekolwiek bo ponad pół roku nie jeździłem moja Audiczka. Kraków jak najbardziej wchodzi w grę bo widze ze w NS to takie kiepskie te spoty, bylem na pierwszym w historii w NS to było kilka aut a później to juz chyba tylko coraz słabiej.

Opublikowano

Ja mogę jechać gdziekolwiek bo ponad pół roku nie jeździłem moja Audiczka. Kraków jak najbardziej wchodzi w grę bo widze ze w NS to takie kiepskie te spoty, bylem na pierwszym w historii w NS to było kilka aut a później to juz chyba tylko coraz słabiej.

To już lepiej :gwizdanie:

Opublikowano

zapraszamy do Krakowa :good:

Opublikowano

zapraszamy do Krakowa :good:

u nas też kiepskie spoty, parę aut i same nudy :polew:
Opublikowano

No spot był mega :decayed:, nie było nikogo :wallbash::polew:

Blachy KR i do NS na spoty :mysli:

U Nas zawsze ktoś się pojawia :wink4:

Opublikowano

Witam.

W ankiecie pojawiajacej się na spocikach tarnowskich (tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.0.html;msg655198#new ) na pytanie „Ankiety?”

zanotowane zostały następujace odpowiedzi:

• 54% abnegatów ma wszystko w d*pie: ankiety, armię i wynoszenie śmieci,

• 23% lizusów uważa, że błyszczę intelektem przy układaniu ankiet,

• 15% optuje za ankietami będąc urzeczonymi głupotą ich autora (HEJ! Co to niby za opinia – mam komuś wpieprzyć? :D :D :D)

• 8% chciałoby cos wygrać (tylko ja tak głosowałem, bo myślałem, ze to będzie za***ista opcja, a wy ją olaliście ciepłym moczem

Pozdrawiam i zapraszam na kolejne ankiety w wątku tarnowskim (gdzieś mam opinię abnegatów i ankiety będą kontynuowane :P )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może jakiś spocik?? :naughty:

Opublikowano

Kiedy chcecie i kto chętny ?

Opublikowano

Kiedy chcecie?

jakaś niedziela najlepiej

kto chętny ?

1-Procek24 :tongue4:

Opublikowano

dobrze Procek że zapytałeś bo coś tu ostanio nudno :gwizdanie: jak to kto jest chętny?- ja zawsze :naughty:

Opublikowano

dobrze Procek że zapytałeś bo coś tu ostanio nudno :gwizdanie: jak to kto jest chętny?- ja zawsze :naughty:

A Ty nie mogłeś :naughty: :bicz3:

To mamy listę :

1 Procek24

2 Młody

3 Songo

4 Macqo

5 Maku

6 ?

... a dalej kto?

Myślę że 1 luty to dobra data miejsce MM godz. 15.00 :)

Opublikowano

Hey postaram się też być :) :gwizdanie: 4 - Macqo :decayed:

Opublikowano

Młody :bicz3: wiesz za co

Opublikowano

żeby nie było że nikogo nie było :gwizdanie: :tongue4: :

c979925686ef01bamed.jpg

9683fa6c9bf5f40fmed.jpg

f8ca049d826381damed.jpg

Opublikowano

kilka autek przyjechalo..... :gwizdanie: wszyscy z niecierpliwością czekają na wiosne... eh :disgust: a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany....

Opublikowano

a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany....

Ja z bratem właśnie rozważamy taką opcje żeby się wybrać..

Opublikowano

No ładnie widzę nowe B6 :naughty:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 19:34_________________________________________________

a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany....

o co chodzi Panowie?

Opublikowano

No ładnie widzę nowe B6 :naughty:[br]Dopisany: 01 Luty 2009' date=' 19:34[/size']_________________________________________________

o co chodzi Panowie?

rozkminiamy nad wyjazdem do Wa-wy na majówkę ale szczegóły imprezy nie są znane jeszcze.