Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie co taka cisza u nas?? :hi: nikt nic nie pisze, Młody dałbyś rade popytać ludzi z krk co z tym zlotem 22.03.09??

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na forum vwstyle bez żadnych zmian. dnia 22 o godz 15. Tylko kto by leciał?? :naughty::yeee:

Opublikowano

ja jade z bank z kumplami ( ja , 2 golfy mk3 , vento i może leon) tylko nie wiem czy sobie nie pojade w sobote przespać sie u brata ... dzwoncie do mnie jak coś :) 509398225 ;)

Opublikowano

To kto jedzie konkretnie :good:Macqo to wiem że jedzie a reszta ?

1... :naughty:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 21:31_________________________________________________

ja jade z bank z kumplami ( ja , 2 golfy mk3 , vento i może leon) tylko nie wiem czy sobie nie pojade w sobote przespać sie u brata ... dzwoncie do mnie jak coś :) 509398225 ;)

A co męczy Cię droga do KRK ? to tylko 110 km :decayed:

Kumple też jadą wcześniej czy mają konkretny wyjazd z N>S ?

Opublikowano

zależy jak by miał wyglądać wyjazd. jeśli była by ustawka w NS i jazda większa grupa i do tego ładna pogoda :decayed: to 99% :tongue4:

Opublikowano

zależy jak by miał wyglądać wyjazd. jeśli była by ustawka w NS i jazda większa grupa i do tego ładna pogoda :decayed: to 99% :tongue4:

Kurcze ale masz wymagania :decayed:

Opublikowano

no pogoda dużą robote robi :decayed: a pewny to jestem tego ze nic nie jest pewne wiec 99% :> Młody a Ty się wybierasz?? :naughty:

Opublikowano

no pogoda dużą robote robi :decayed: a pewny to jestem tego ze nic nie jest pewne wiec 99% :> Młody a Ty się wybierasz?? :naughty:

Pewnie TAK :naughty: biorę makówkę :gwizdanie: i lecimy :cool1: no chyba że cos się zmieni :hi:

Opublikowano

Hello :P nie męczy mnie :P Austrie zrobiłem z jednym postojem zeby sie dotankowac :P hehe dobra mniejsza o to.

Do rzeczy wylot bedzie chyba 12 z sącza i jednak bede z resztą jechał wiec jak coś to sie jeszcze zgadamy dokładnie puki co to wstępnie 12.00 Niedziela Media - Tarnowska :):decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:08_________________________________________________MajoVWka to w Maju koniec miesiąca nawet.... teraz przecież jest w Niedziele Kraków Vag-spot na rozpoczęcie sezonu wiec jak kto jedzie ja ustalam to z kumplami i tak sie wstępnie spotykamy jak wyżej napisałem :) [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:11_________________________________________________LUDZIE PATRZCIE JAKA POGODA ZA OKNEM ;/ ;/ ;/ jak bedzie sypało to nie ma chyba sensu jechać do Krk :wallbash: :wallbash: ;(

Opublikowano

Hello :P nie męczy mnie :P Austrie zrobiłem z jednym postojem zeby sie dotankowac :P hehe dobra mniejsza o to.

Do rzeczy wylot bedzie chyba 12 z sącza i jednak bede z resztą jechał wiec jak coś to sie jeszcze zgadamy dokładnie puki co to wstępnie 12.00 Niedziela Media - Tarnowska :):decayed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:08_________________________________________________MajoVWka to w Maju koniec miesiąca nawet.... teraz przecież jest w Niedziele Kraków Vag-spot na rozpoczęcie sezonu wiec jak kto jedzie ja ustalam to z kumplami i tak sie wstępnie spotykamy jak wyżej napisałem :) [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 22:11_________________________________________________LUDZIE PATRZCIE JAKA POGODA ZA OKNEM ;/ ;/ ;/ jak bedzie sypało to nie ma chyba sensu jechać do Krk :wallbash: :wallbash: ;(

Ja na letnich to z domu mam obawy jechać gdziekolwiek :> a co do dopiero do KRK :)

Opublikowano

Panowie robimy w niedziele spota ??

Opublikowano

Spoko :good: kto się pisze :gwizdanie:

Opublikowano

Spoko :good: kto się pisze :gwizdanie:

no ta pogoda to mnie nie zachęca za bardzo na spota bo trochę.. piździ (przynajmniej u mnie) :confused4:

Opublikowano

Dzisiaj pokazało :decayed: myślę że trzeba poczekać jak będzie +15 a nie - 7 :gwizdanie:

Opublikowano

spoko xD pokaże wam zdjęcia jak auto mi leżało ;D :D haha :P

Opublikowano

spoko xD pokaże wam zdjęcia jak auto mi leżało ;D :D haha :P

no to czekamy :naughty:

Opublikowano

w przyszłym tygodniu się ukażą :):naughty: w takim razie kiedy jakiegoś spocika robimy jak nie w tą niedziele ?! Panowie miesiąc sie nic nie działo a koledzy z innych miast sie widują co tydzień! może byśmy tak zmienili termin może bedzie bardziej odpowiadało wszystkim :) :) :)

Opublikowano

jak bedzie spot w niedziele to dajcie znac bo jestem chetny

Opublikowano

Dajcie terminy kiedy komu odpowiada. Cos wybierzemy . Nie musi być niedziela :) może być sobota. Czekam na propozycje i wybieramy :good:

Opublikowano

Ja to raczej only niedziela. A która to nie wiem może pierwsza niedz. kwietnia?? :naughty: Jesli by ta niedz. była to też bym się postarał wpaść :tongue4: