Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mieli jakieś Dożynki o urodzaj Hondy :D:polew:

Haha Dożynki w czerwcu?! :D no dobre Japonia może tak świętuje ;P :] <szydera> :polew: :polew:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie to taki ich zwyczaj :polew: kupujemy balony teraz my :polew:Kulek spoko fele :good: super :good:

Opublikowano

Nie to taki ich zwyczaj :polew: kupujemy balony teraz my :polew:Kulek spoko fele :good: super :good:

To na następnego spota każdy przyodziewa furmankę w baloony i lansimy sie po miescie :decayed::polew: :polew:

dzięks Młody :wink4: jak będzie chwila czasu to zajadę zapytać do oldcara o dekle :naughty:

Opublikowano

:)

To na następnego spota każdy przyodziewa furmankę w baloony i lansimy sie po miescie :decayed::polew: :polew:

dzięks Młody :wink4: jak będzie chwila czasu to zajadę zapytać do oldcara o dekle :naughty:

OOOO właśnie jedź :)

Opublikowano

MŁODY :P zawiasa założyłem xD ihaha :P hee ale ;( czasem miewam problemy na niektórych ulicach :confused4: no cóż coś za coś :P hehe :evil: :evil: :evil: nisko nisko jeszcze niżej :P

Opublikowano

takie problemy na ulicach to nawet przyjemność :kox::decayed: a co to za zawias założyłeś?? i ile siadło?

Opublikowano

MŁODY :P zawiasa założyłem xD ihaha :P hee ale ;( czasem miewam problemy na niektórych ulicach :confused4: no cóż coś za coś :P hehe :evil: :evil: :evil: nisko nisko jeszcze niżej :P

To trzeba zobaczyć :good: a ja szyby ściemniłem :naughty:

Opublikowano

oo prosze :P szybki pewnie przyjemnie wygląda :P

a co do zawiasa to FK -45 :D fajnie przód siadł tyl mniej ale pozytywnie teraz wygląda :D:hi::naughty:

Opublikowano

NFakt jest super folia 35 :kox:

Opublikowano

hehe ;] kiedy jakiś spot? jedziecie na LIMONOWĄ 5.07.09 ? :P zlot jest

;d

Opublikowano

;d

Jaki calibry ? maku pewnie będzie jako "prezes" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

;d

Jaki calibry ? maku pewnie będzie jako "prezes" :polew: :polew: :polew:

hehehe no LAMINATÓW zlot Energy Team Limanowa itp ... hahah trzeba poszydzić troszkę :D:P wiec wiesz :D

Opublikowano

To jedziemy :kox: więc spot 5 .07 2009 obecność obowiązkowa :wink4: plus balony :polew: tylko [Macqo o której jest ten zlot w KLI ? trzeba się ustawić godz. przed :) bez urazy dla kolegów A4 z KLI my tylko jesteśmy przeciw lami... :)

Opublikowano

NIE WIEM ALE MYŚLE ZE WYJADZ Z SĄCZA JAKOŚ KOLO 12 BEDZIE ;p ANOO NIC DO KOLEGÓW NA "KLI" NIE MAMY :notworthy: :notworthy: aaa Maku to co bedziesz przywódcą :D Calibery ;P hehehe

Opublikowano

NIE WIEM ALE MYŚLE ZE WYJADZ Z SĄCZA JAKOŚ KOLO 12 BEDZIE ;p ANOO NIC DO KOLEGÓW NA "KLI" NIE MAMY :notworthy: :notworthy: aaa Maku to co bedziesz przywódcą :D Calibery ;P hehehe

On tak :polew: ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie: :kox::naughty::wink4:

Opublikowano

On tak :polew: ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie: :kox::naughty: :wink4

No to i ja się pisze na wyjazd.. :> :decayed:

Opublikowano

On tak :polew: ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie: :kox::naughty: :wink4

To jedziemy :naughty:

Opublikowano

To jedziemy :naughty:

TO jedziemy :D:polew: tylko ponoć zgłoszenia trzeba robić <lol2> ahahahha :polew: :polew: i wysyłać 3zdjęcia auta hahaha xD ogólny wygląd , zdjęcie silnika i bagażnika hahahhaha :polew: :polew: :polew: ponoć ma być tam TEDE :P ehehe

Opublikowano

TO jedziemy :D:polew: tylko ponoć zgłoszenia trzeba robić <lol2> ahahahha :polew: :polew: i wysyłać 3zdjęcia auta hahaha xD ogólny wygląd , zdjęcie silnika i bagażnika hahahhaha :polew: :polew: :polew: ponoć ma być tam TEDE :P ehehe

Ale to ci co chcą wystawiać furmankę na pokaz a ja podziękował wystawiania :tongue4: bo nie wiem nawet jeszcze czym będę leciał :gwizdanie: niewykluczone ze calibra :polew: :polew:
Opublikowano

tutaj proszę sie stosować to poleceń : http://www.energytuningteam.net/for/viewtopic.php?f=7&t=98 :polew: :polew: myśmy sie pozapisywali i wysłałem zdjęcia auta jak kupiłem i napisałem gosciowi ze autko na dniach kupilem i nic zawiele nie ma pomodzone <lol2>

:polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 16:12_________________________________________________PS. Coście z tymi spotami wymodzili 5-7 ?? o CO KAMAN ??