Młody Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dziękuję i zapraszam do Nowego Sącza a wczesniej na imprezę koło N.S. http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.0.html AHA maku211 i kto jest BOSS :th: i co Pani na to ? :gwizdanie: Na imprezę bardzo chętnie, ale koliduje mi z rodzinna uroczystością ;( Next time Zrobie jeszcze następne jesli bedzie się podobało :> może urodziny klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dziękuję i zapraszam do Nowego Sącza a wczesniej na imprezę koło N.S. http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.0.html AHA maku211 i kto jest BOSS :th: i co Pani na to ? :gwizdanie: Na imprezę bardzo chętnie, ale koliduje mi z rodzinna uroczystością ;( Next time Zrobie jeszcze następne jesli bedzie się podobało :> może urodziny klubu rozkręca nam się nowy Klubowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dziękuję i zapraszam do Nowego Sącza a wczesniej na imprezę koło N.S. http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.0.html AHA maku211 i kto jest BOSS :th: i co Pani na to ? :gwizdanie: Na imprezę bardzo chętnie, ale koliduje mi z rodzinna uroczystością ;( Next time Zrobie jeszcze następne jesli bedzie się podobało :> może urodziny klubu rozkręca nam się nowy Klubowicz Mam szanse to się staram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 oczywiście że tak kolego to się liczy i posada zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek k Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No witam Dzieje sie coś w NS bo ostatnio trochę wypadłem z tematu. Kiedy jakiś spocik?? Jak byłem na pierwszym to było 5 aut mam nadzieje ze sie rozkręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No własnie jeszcze nie ale ja "MŁODY"cos załtwię :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ja MŁODY oj będzie się działo...... macie zapewnione :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek k Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No to spoko. Trzymam za słowo. Może Sleev wapdnie z VAG'ie jak na pierwszym zlocie. przydałoby sie u mnie błędy pokasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Maku211 MŁODY rozkręca Nowy Sącz wracaj ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 W razie jakiegoś spociku w NS, macie jedną chętną "świerzynkę"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No Młody widze ze coś zaczyna sie dziac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Młody mamy znowu wpaść i rozkręcić towarzystwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jak na razie uczestnicze w spotach rzeszowskich ale za miesiąc wracam w nasze strony wiec tez powinienem sie pojawiac :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No robi się ciekawie ustalimy datę i zrobimy będzie sącz się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Sącz będzie sie bawił jak Kraków przyjedzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Sącz będzie sie bawił jak Kraków przyjedzie :gwizdanie: :th: :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Sącz będzie sie bawił jak Kraków przyjedzie :gwizdanie: :th: :th: Sącz będzie sie bawił jak Kraków przyjedzie :gwizdanie: To Kraków się dopiero będzie bawił jak sącz wpadnie na spocika do KRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Młody kiedy masz imieniny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ha ha 30 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi