Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mody kosztują cóż zrobić ;) doszedł mi w końcu grill z S4 :evil:

Mike_G_A4 a ty mógłbyś się wypowiedzieć o mojej Silver V co :chytry:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakiej silver V ?? bo nie łapie, chodzi Ci o motocykl ?

Opublikowano

mojej A4 srebrnej :polew: Silver V (Srebrna V6)

siara jak możesz to zdemontuj mi ten dekor z Boczka kierowcy i przywieś na spot następny

Opublikowano

Baldur jak tylko przyjedziesz zobaczymy i opinie się wyda, a jaka będzie to się na miejscu zobaczy :evil: A jak narazie to wiesz z samego opisu, prawdę mówiąc jestem ciekaw twojej tapicerki jak to będzie wyglądało bo się zastanawiam czy u siebie coś takiego nie zrobić, jak możesz to podpytaj typa ile by chciał za B6.

Opublikowano

mojej A4 srebrnej :polew: Silver V (Srebrna V6)

siara jak możesz to zdemontuj mi ten dekor z Boczka kierowcy i przywieś na spot następny

A co myślisz z nim robić? Jakieś nowe pomysły?

Opublikowano

Siara będziemy galerie Gołąbkowice teraz atakować na spotach.[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 17:16_________________________________________________Ale narazie jeszcze Media niech sie wszyscy przyzwyczają

Opublikowano

A no pewnie. Zmiana otoczenia dobrze nam zrobi :> Wcześniej nie było tam sensu jechać...... Bo wszyscy szturmowali nowy sklep. Małymi grupkami po 2000 ludzi :wallbash:

Opublikowano

ta bede sie uczyl carbon :kox:

podejrzewam ze powie około 1200-1500 no chyba ze skora perforowana to odrazu 1600 to min ale dopytam dokładnie jak podjadę zobaczyć jak idą prace. wlasnei przed chwila autko odwiozlem.

Widzailes autko przecież ale było prawie seria i nawet nie chciało ci się podejść :decayed:

zeby zobaczyć na na zywo V a nie na Foto :polew:

Opublikowano

A można wiedzieć czemu chcesz się uczyć na moim dekorze??? Gadaj lepiej ile dałeś za grila S4

Opublikowano

za S4 dałem 105 PLN z przesyłka :polew:

Opublikowano

To darmocha :good:

Opublikowano

no nie ale co z tego silver V dziś po raz pierwszy poza swoim garazem ;(

Opublikowano

ale pierdolita. :polew: :polew: ustalac date spota.bo znowu w ostatni dzien Młody zmieni bedzie stały skład. :kwasny:

Opublikowano

A może byśmy tak w ten week coś wypili??? W Łącku są Dni Kwitnącej Jabłoni więc jakąś degustację śliowicy by się zorganizowało :naughty:

Opublikowano

siara ty nie prowokuj bo ja tam bede na chwile. :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

15.05.2011

może o 17 co ???

Opublikowano

No i pięknie :good: 7 napewno nie będę autem a w niedzielę ... no cóż zależy jak się sprawy potoczą w sobotę :naughty:

więc może się gdzieś znajdziemy

Opublikowano

hehe moze sie stykniemy. :gwizdanie:

Opublikowano

A pewnie :good:

Opublikowano

Baldur a zauważyłeś że ja mam B6 i prawdę mowiąc za dużo było tych B5 i musiałem swojej bronić a nie zdradzać z B5 - tkami :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::evil: :evil:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 07:15_________________________________________________Oczywiście żarty żeby właściciele B5 tego do siebie nie wzieli :)