CZIKITA Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Od naszego klubowicza Audi A4 B7 HIT INTERNETU https://sprzedajemy.pl/audi-a4-b7-pakiet-rs-s-line-skora-xenon-grzane-fotele-navi-nowy-sacz-6bea9f-nr53157578 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Kolego siara nie chce nic rezac nie ma czasu na to,Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, szukam gwintu na tył do oski jak coś, bo mój zdechł Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kup to majster ja wczoraj zamówiłem już drugi komplet na 2 lata wystarczają mojej wściekanki więc u ciebie pewnie 3 lata wytrzymają http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe-audi-a4-b5-tyl-mts-wysylka-i6317074913.html?snapshot=MjAxNy0wOC0yOFQwNzozNzo1Ni4wMTZaO2J1eWVyOzg3OWY3NjM4MmMxZDUwNGNiNTYyODY1NGYxNDVkMGU3NTg2N2RjMTMzNzg0ZjMxYTNhNzQ2ZDFmNGZjNDkzMzI%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 czikita a jak z regulacją w tych amorach ?trzeba ściągać żeby podnieść lub obniżyć czy wystarczy podnieść auto?odboje i cała reszta podejdzie do tego od zwykych amorów 1 ba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 One nie mają regulacji . Tylko na sprężynach ( wymieniając na inne ) lub na odbojach . No chyba że się mylę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ryba jak chcesz regulować zakładasz ściągacz na springa ściskasz wyciagasz zawleczkę i ustawiasz talerzyk potem rozkręcasz i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja bym tam wolał gwinta. Loko, Ty chyba dawałes do regeneracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 HIT internetu :D https://sprzedajemy.pl/audi-tt-rs-full-opcja-1-8turbo-hit-od-kolekcjonera-quattro-nowy-sacz-6bea9f-nr53598831 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Jacku mają regulacje .obniżasz lub podnosisz tależyk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 3 minuty temu, ryba85 napisał: Jacku mają regulacje .obniżasz lub podnosisz tależyk . Tak już wiem .☺ se pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Range Rover Evoque Coupe HIT internetu Full Opcja.https://sprzedajemy.pl/range-rover-evoque-coupe-2-0-hit-stan-idealny-full-opcja-limanowa-6bea9f-nr53689200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ty zapytam . Kto te opisy takie glupie robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Hahaha Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Wogole dzwoni ktoś o to ?;) wcześniej audi też widziałem . Dla mnie katastrofą No sorry ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 TeTetka podobno sie sprzedala ciekawe ile musial zejsc z cenyWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 To jest najlepsze że ani złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Niemożliwe,Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Też byłem zdziwiony ale o tą TT to się chcieli pozabijać podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi