Młody Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Młody kiedy organizujesz jakąś popijawe ?? Ha ha znowu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 no baaa :gwizdanie: kiedy sie wybieracie na spocika do Kraka ? Dajcie cynka wczesniej to zrobimy jakies atrakcje dla WAS :th:
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 to tylko jedno foto..., no baaa :gwizdanie: kiedy sie wybieracie na spocika do Kraka ? Dajcie cynka wczesniej to zrobimy jakies atrakcje dla WAS :th: No właśnie, obiecałeś zrobić powtórkę :gwizdanie: I do KR zapraszamy
Młody Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 no baaa :gwizdanie: kiedy sie wybieracie na spocika do Kraka ? Dajcie cynka wczesniej to zrobimy jakies atrakcje dla WAS :th: to tylko jedno foto..., no baaa :gwizdanie: kiedy sie wybieracie na spocika do Kraka ? Dajcie cynka wczesniej to zrobimy jakies atrakcje dla WAS :th: No właśnie, obiecałeś zrobić powtórkę :gwizdanie: I do KR zapraszamy Przyjadę napewno bardzo Was lubie i jak moge się z Wami nie widzieć no chyba że ta atrakcja dla nas to znowu kiebacha po terminie :polew:
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 no baaa :gwizdanie: kiedy sie wybieracie na spocika do Kraka ? Dajcie cynka wczesniej to zrobimy jakies atrakcje dla WAS :th: to tylko jedno foto..., no baaa :gwizdanie: kiedy sie wybieracie na spocika do Kraka ? Dajcie cynka wczesniej to zrobimy jakies atrakcje dla WAS :th: No właśnie, obiecałeś zrobić powtórkę :gwizdanie: I do KR zapraszamy Przyjadę napewno bardzo Was lubie i jak moge się z Wami nie widzieć no chyba że ta atrakcja dla nas to znowu kiebacha po terminie :polew:
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mam zły dzień a co sie stało biedaczku ?? Byłes sprawdzić Tigerke ?? :gwizdanie:
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mam zły dzień Pewnie coś z autkiem nie tak
Młody Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Mam zły dzień a co sie stało biedaczku ?? Byłes sprawdzić Tigerke ?? :gwizdanie: Byłem ale ona musiała mieć duże przejscia :gwizdanie: maska przednia to katastrofa daj sobie sopkój Młody na poprawę nastroju :> Dzięki jarko
Młody Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 okli dzięki Młody :gwizdanie: Nie ma za co :th: jest fajna Tigra na komisie w słusznym czarnym kolorze zobaczę ją we wtorek :th: przeslę Ci fotki
maku211 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 witajcie panie ( mlody) i panowie dawno mnie nie bylo mam troche ograniczony dostep do neta moze teraz sie to poprawi. widze ze ta laska mlody szaleje spoty jakies robi nawet mnie nie zaprosi ale juz niedlugo wracam :naughty:, MLODY tak trzymac, pokaz jak sie Sącz bawi :th: :th:
Młody Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 witajcie panie ( mlody) i panowie dawno mnie nie bylo mam troche ograniczony dostep do neta moze teraz sie to poprawi. widze ze ta laska mlody szaleje spoty jakies robi nawet mnie nie zaprosi ale juz niedlugo wracam :naughty:, MLODY tak trzymac, pokaz jak sie Sącz bawi :th: :th: No czekam az maszynka lodowa (maku211 ) bedzie w N.S. tak jakos bez lodów lecą te wakacje :polew:
Gość rob Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 proszę zapoznać się z tematem cool1 http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_ziemi_chrzanowskiej-t17154.0.html;new#new
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Młody no to czekamy na Ciebie w Niedziele w wiadomym miejscu o 18 stej ps. :polew: chyba wiesz z czego
Młody Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Młody no to czekamy na Ciebie w Niedziele w wiadomym miejscu o 18 stej ps. :polew: chyba wiesz z czego Wiem
maku211 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Młody no to czekamy na Ciebie w Niedziele w wiadomym miejscu o 18 stej ps. :polew: chyba wiesz z czego Wiem ja tez :polew: mlody szaleje :polew:
Rekomendowane odpowiedzi