Młody Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Jakie nocne Wawie tylko biurowe :gwizdanie: na nocne tylko dorabia
musti Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Jakie nocne Wawie tylko biurowe :gwizdanie: na nocne tylko dorabia a pewnie że taa :>
LOKO Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak dobrze płatne... :gwizdanie: :polew:
musti Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak dobrze płatne... :gwizdanie: :polew: :polew: haha jebaniutki
wolantt Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Loko swoim jechałem wczoraj... ale we wtorek tez się wybieram w tamtym kierunku to Cię nawiedzie
LOKO Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Loko swoim jechałem wczoraj... ale we wtorek tez się wybieram w tamtym kierunku to Cię nawiedzie Daj znać wcześniej A to gdzie jeździsz?
wolantt Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Dokładnie przelotem przez Jazowsko:) akurat wracałem z Rabki:) Loko podaj mi numer tel to zadzwonie jak będę przejeżdżał
Młody Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ?
Cris Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? :polew: żartujesz??
wolantt Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? Młody ale o którą część Rosji Tobie chodzi... bo do Petersburga pewnie niewiele, np ain kurier za 1kg liczy sobie 220 zł ale nie wiem dokładnie gdzie, a jakbyś chciał np. do Vladivostoku to bedzie majątek... prawie jak do Japonii
Cris Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? Młody ale o którą część Rosji Tobie chodzi... bo do Petersburga pewnie niewiele, np ain kurier za 1kg liczy sobie 220 zł ale nie wiem dokładnie gdzie, a jakbyś chciał np. do Vladivostoku to bedzie majątek... prawie jak do Japonii a Ty skąd wiesz??
wolantt Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? Młody ale o którą część Rosji Tobie chodzi... bo do Petersburga pewnie niewiele, np ain kurier za 1kg liczy sobie 220 zł ale nie wiem dokładnie gdzie, a jakbyś chciał np. do Vladivostoku to bedzie majątek... prawie jak do Japonii a Ty skąd wiesz?? Sie ma sie wie
Młody Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Jeszcze nie wiem dokładnie gdzie . Ale koles chce kierownice .
musti Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? wyślij tirem jak masz kogoś kto jeździ do Ruskich
Młody Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? wyślij tirem jak masz kogoś kto jeździ do Ruskich Oooo widzisz
musti Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Pany mam pytanie ile kosztować może przesyłka do rosji ? wyślij tirem jak masz kogoś kto jeździ do Ruskich Oooo widzisz Andrej ja tak dużo paczek wysłałem oraz przywiozłem sobie np dużo z okolic Poznańskiej giełdy lub Niemcowni czy Holandii także będziesz miał pewność że dojdzie i za free
Rekomendowane odpowiedzi