jarek_ns Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Krzysiek przypadł ci jubileuszowy 6500 post w tym temacie. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Młody Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 nie wiem czy zasłużył na różowy styl Hmm dać znać do moda na jego plus ? dobry był w Bukowinie ? ---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ---------- A tak dają różowy na prawo / lewo ? hmm
CZIKITA Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Podobno był grzeczny. Musi Grzesiek nie przywiózł ci wody ognistej?Może czikita sie pokaże. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Ale mnie podpuszczacie he nie będę bo znowu się będę wściekał i bydła wam na robię i połowa ludzi z forum będzie mnie od poje..ow. wyzywać
Mike_G_A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kamil przyjedź, daj ludzią trochę czasu żeby się przyzwyczaić, widzisz, że na zlocie albo jasne albo ciemne kolory musisz wytrzymać ten szok i potem już bedzie dobrze ---------- Post added at 05:57 ---------- Previous post was at 05:56 ---------- Młody ty co wpadniesz czy dalej się kisisz w domu
jarek_ns Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bez przesady od takich to cię nikt nie wyzywa. Przyjedź normalnie i normalnie wyjedź i jest ok. To co Panowie oficjalnie ogłaszamy że dzisiejszy spot jest pod Tesco. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Mike_G_A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ty wez pod uwagę, że dużo na letnich i czy wyjedzie spod tesco
ryba85 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 crisu załozyłes zimówki?:polew:
CZIKITA Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A no to chyba że tak to się ustosunkuję do tych wytycznych i może wpadnę pod Tesco o 16 tak ?
siara Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Musi Grzesiek nie przywiózł ci wody ognistej? Nie chciał... Pewnie się bał, że gardło nie wytrzyma. Na Krupówkach taki śmiszny kolo chciał nam za 35 sprzedać... Ciekawe co to za wynalazek miał..... ---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:45 ---------- A mnie niestety dziś zabraknie
bajcy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A może i ja się pojawię, żeby się zapoznac:wink:
Rekomendowane odpowiedzi