jarek_ns Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 To są repliki? Co do et35 niewiem jak w b8 ale w b6 jest idealne i u ciebie tez powinno być ok --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
darecy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tak ale made in germany, firmy rial i z drugiej ręki. Na take nowe ze stajni audi musiałbym nerke sprzedać... send from my zx-spectrum
jarek_ns Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja mam repliki made in italy i też dają radę. A nerka dobra rzecz może się jeszcze przydać
LOKO Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Fele przyjemniutkie http://youtu.be/Vo0Cazxj_yc a to tak z innej beczki - ze względu na nawał pracy w robocie () zająłem się porządkami na Youtube i znalazłem parę ciekawych (dla mnie) rzeczy więc sukcesywnie w wolniejszych chwilach będę się starał wrzucać co nie co
CZIKITA Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:17 ---------- Dajcie spokój Krzyskowi bo sie załamie. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk :polew::polew: ---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:12 ---------- długo spotują. czikita był?? Nie Czikity nie było bo robiła za CZIKA-TAXI wujaszkowi na imprezie . A co się tak kolega wypytuję o moją niunię ? ? ?
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No bo byś pasował do kolegi z A3 ze stickerami kolorami
darecy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 muszę tak przykręcić aby mi też zimówki wchodziły bez problemu a szczerze to nie wiem jak te zawiasy obniża
CZIKITA Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No bo byś pasował do kolegi z A3 ze stickerami kolorami A to wiem o kogo chodzi do jednej szkoły chodziliśmy on jest ze Starego Sącza znam go z widzenia następnym razem będę z CZIKITĄ
Cris Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ładnie.ale trochę w dól. Albo w górę http://image.lowridermagazine.com/f/15521885+w758+st0+st0/0905_lrmp_08_z+good_times_car_club_florida_car_show+3_wheel_black_lowrider.jpg :polew:
tomasz_gti Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 a hu....owo 3 kręgi wyskoczone dwa zrobił trzeciego nie dał rady w piątek mam znowu jechać
siara Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Bo to wszystko przez chodzenie po krzywej podłodze.. w Zakopcu
Rekomendowane odpowiedzi