siara Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Szaman zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 heheh nie jestem od czarowania paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Może chociaż od pogody bo ostatnie spoty w podziemiach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 no właśnie wyszedłem na zewnatrz i zaczęło padać :/ a miałem sobie auto umyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siara jak tam zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 słyszeliście o jakiejś A4 w benzynce w gazie do sprzedania w woj małopolskim ? patrze na allegro dużo tego jest uwagę przykuwa mi 1,8T tylko jak to się ma z gazem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 szaman.coś Loko wspominał o 1.6 że jest do sprzedania. a ogólnie dobrze chodzą na gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 1.6 to za slabe 1,8 tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 szaman to chcesz mieć moc w aucie czy chcesz jeździć oszczędnie na gazie ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 i to i to, żeby było, Ja nie oczekuje żeby auto miało 300km i paliło mi dajmy na to 14l, to nierealne a wiadomo ze w gazie to mniej spali niz TDI i po za tym w benzynce ciszej w środku niz w dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 i to i to, żeby było, Ja nie oczekuje żeby auto miało 300km i paliło mi dajmy na to 14l, to nierealne a wiadomo ze w gazie to mniej spali niz TDI i po za tym w benzynce ciszej w środku niz w dieslu ja tam w swoim dieselku nie narzekam na głośność spalanie nie duże, a i jechać jest czym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 no tak bo masz nowsze auto a ja szukam w b5 caly czas szukam przelgadam ogloszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siara jak tam zawias Zajj...ście leży... w bagażniku.... :wallbash::wallbash::wallbash: Nie miałem czasu jeszcze z tym robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Siara wiesz, że masz czas do przyszłego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Siara wiesz, że masz czas do przyszłego spota właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Siara jak tam zawias Zajj...ście leży... w bagażniku.... :wallbash::wallbash::wallbash: Nie miałem czasu jeszcze z tym robić ale ona ma być założony a nie w bagażniku leżeć. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no tak bo masz nowsze auto a ja szukam w b5 caly czas szukam przelgadam ogloszenia Wcześniej a3 z 1997r jeździłęm, też klekotem 1.9tdi,90Km, w 4 klata zrobiłem nią ok 150tyś. km i też nie mogłem na nic narzekać, nigdy mnie nie zawiodła:wink: mało paliła, do klekotania idzie się przyzwyczaić. Na benzynie 406tyś. nie zrobisz, tak jak ja na dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 siara jak to ten zawias bedziesz zakładał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no tak bo masz nowsze auto a ja szukam w b5 caly czas szukam przelgadam ogloszenia Wcześniej a3 z 1997r jeździłęm, też klekotem 1.9tdi,90Km, w 4 klata zrobiłem nią ok 150tyś. km i też nie mogłem na nic narzekać, nigdy mnie nie zawiodła:wink: mało paliła, do klekotania idzie się przyzwyczaić. Na benzynie 406tyś. nie zrobisz, tak jak ja na dieslu tak wiem sam jezdze teraz podkreconym klekotem 1,9TD ale wiadomo inna charakterystyka pracy i dużo głośniej jest,alee musiał się przejechać TDI jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak znajdziesz jakieś auto na aledrogo wklej linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi