ryba85 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 jednak pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 no a jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 a kto był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 od nas to tak.Wolant Loko Pieta i ja. ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- http://a4-klub.pl/showthread.php?234295-VAG-INWAZJA-Stary-S%B1cz&p=2840021#post2840021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 no to reprezentacja była.w starym bedzie wiecej.a mnie nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 czemu??załatw urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 :polew::polew: myslisz ze to takie proste? jak teraz siedziałem 2 tygodnie w domu w sumie nie mówiąc nic szefowi? juz widze jego reakcje:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta171 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Oooo Cris szybko działasz, jutro dorzuce moje foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Oooo Cris szybko działasz, jutro dorzuce moje foto ja myślałem że dziś dasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta171 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Musze ze swojego komputera dac i ogarnąć tam je Pozatym wciągnał mnie temat springów i chłone info jak ogarnąć koze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 szukaj tych sprężyn co Loko mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ja niestety swoje najwcześniej jutro dorzucę bo aparat u kuzynki zostawiłem Były i drobne straty sprzętowe - Crisu wrażenie dźwiękowe niezapomniane Na szczęście tylko opaska poszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jeszcze takie pytanko, szukam hamowni jak najbliżej nowego/starego sącza, albo dobrego warszatu gdzie sprawdzę a4 którą kupuje, polecicie mi coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Hamownia jest w Łużnej koło Gorlic ale to jest daleko. Ja swoje A4 zawsze wożę do jednego mechanika i jestem w miarę zadowolony ale to jest w koło Nowego Sącza. Co do mechanika pisz do ryba85 piwniczna to jego rejony powinien coś wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jarek kupiłeś springi??? http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-kw-sportowe-audi-a4-b6-b7-i2328761765.html :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie kupiłem. I trochę żałuje. Ale zainwestuje w hamulce albo nowe auto. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ja niestety swoje najwcześniej jutro dorzucę bo aparat u kuzynki zostawiłem Były i drobne straty sprzętowe - Crisu wrażenie dźwiękowe niezapomniane Na szczęście tylko opaska poszła... było zostawić wydech sportowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Co tak Góral siedzisz w czarnej....? po podobno jakiś weekend długi był a ja nic takiego nie wyhaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi