Mike_G_A4 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 dixon kup sobie w spray za 15 zł masz puche i spokojnie na błotnik wystarczy, ja brałem do forda pare lat temu podałem im tylko kod i on mi od razu dał puche a jak nie będą na miejscu mieli to Ci zrobią, a jak chcesz to i sam lakier mają.
dixon_ns Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ok dzięki za informację To na pewno na tej węgierskiej nie wezmę i nie będę kombinował tylko na kunegundy podjadę. Jeśli Ty Michał byłeś zadowolony to mam nadzieję że ja też będę.
jarek_ns Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W chełmcu na marcinkowiciej mi robił kiedyś i byłem zadowolony. Ja spraju nie pochwalam. Na krótka metę może jest ok. Ale potem żaden inny lakier ci nie siądzie. Trzeba wszystko drzeć do gołęj blachy. A ruda szybko wróci. Jak to ma być dobrze zrobione to kup odpowiedni podklad, bazę i lakier bezbarwny. Chyba ze to jest zwykły kolor to wystarczy podklad i farba. Sent from my iPhone using Tapatalk
Cris Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 crisu kupiłes buty? kupiłem.:naughty:tam gdzie mówiłeś.
dixon_ns Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dzięki Jarek Wiem będę musiał poszukać dobrego podkładu na forum poszukam lub podpytam w sklepie i dopiero na to będzie malowane właściwym lakierem
jarek_ns Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Na miejscu sprzedadzą Ci komplet. Sent from my iPhone using Tapatalk
songo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 kolego dixon jeśli chcesz fajnie dobrac lakier to polecam firmę lechler w sączu. ja tam dobierałem i jestem zadowolony a mój szwagier który ma warsztat samochodowy to na wszystkie lepsze autka czy to klienta czy tez swoje zwiezione z zagranicy właśnie tam zawsze zamawia. Michał co do szyby to wszystkiego dowiem sie jutro ale dzis musiałem jeździc po saczu w tą najwiekszą ulewe z niedziałającymi wycieraczkami-rewelka
jarek_ns Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam Znowu w pracy. A jak w pracy to i na forum
siara Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Loko to Ty leciałeś wczoraj po południu w góry?
siara Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A bo peta odpalałem Z resztą obudzono mnie z drzemki - pewnie nie do końca
siara Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A właśnie nic nie piłem..... week zmarnowany
LOKO Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A ja też bardzo delikatnie...2 browarki i 2 drineczki i do spania Ale jutro pępkówka u sisterki
jarek_ns Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A wy znowu o piciu Loko jak masz pić to tylko teraz bo w niedzielę spot.
Rekomendowane odpowiedzi