siara Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Tylko wskazany limit na karcie A widziałem dziś ładny korowód starych samochodów Z Krak do Zakopca jakiś rajd był organizowany ...
łysy90 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Można do was sie dołaczyć jestem z rabki zdrój Miejscowość obok i się jeszcze nie minęliśmy chyba hehe Ja może się wkońcu pojawię tym razem ale nie obiecuje
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Jakby co to dawać znać na komórke my koło 10:30 wyjezdzamy ze sącza to możemy siare o 11 z zabrzezy zwinąć
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 A ty to juz tam bedziesz na miejscu czy gdzies po drodze mozesz nas zwinąc bo jak dojechać do Ochotnicy to wiem ale gdzie dokładnie to juz nie mam pojecia
LOKO Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Teraz będzie zabawnie...: jak tak do końca to też nie jestem pewny gdzie dokładnie to będzie... Raczej po drodze bym się zawinął z Wami A w Ochotnicy napewno znajdziemy miejsce - przecież to mała wioska
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No to dobra to gdzie się umawiamy ? Wollant się już wysypał, ale zabrzez o 11 nadal aktualna
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No pewnie już tak, Loko jak co to bierz żonę ze sobą, moja też jedzie i Matysa, a ciekawe co Jarek wynegocjował pewnie limit na karcie na zakupach tylko
jarek_ns Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 HaHA Nie można wszystkiego sprowadzać do kasy. Zobaczę jaka będzie pogoda. Jak będzie ciepło to chyba jednak wybiorę moczenie kości w wodzie.
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dobra dobra napewno nie bedzie tak ciepło zeby nad wodę jechać zbieraj dupe i 10:30 pod media Cię zwijamy
LOKO Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Mike da znać jak się będziecie spod Media zwijać - zdążę sie zebrac na Zabrzeż Zobaczymy co Siara umyśli
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 spoko jak bedziemy przejeżdżać to zadzwonie, do jutra
STASIU227 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Można do was sie dołaczyć jestem z rabki zdrój Miejscowość obok i się jeszcze nie minęliśmy chyba hehe Ja może się wkońcu pojawię tym razem ale nie obiecuje To w końcu czeba sie spotkać i wybrać sie razem na spota:naughty:
siara Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Jak byście robili później piknik to macie tu cenną poradę..... ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- I jak pany po rajdach?
MatysAudi80 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 jutro na spokojnie wtrynie pare fotek ale ogolnie fajnie i glosno ale za to kielbaska pierwsza klasa
ryba85 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 fajnie i tak ma byc.:thumbup1:
jarek_ns Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 jutro na spokojnie wtrynie pare fotek ale ogolnie fajnie i glosno ale za to kielbaska pierwsza klasa Matys kojarzysz to czarne audi b7. Stało przed nami. Ktoś mu ładnie tylny zderzak obdarł. Sent from my iPhone using Tapatalk
siara Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 A o której wracaliście? Trzeba było na kawę wstąpić...
Rekomendowane odpowiedzi