Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje foty.

IMG_1042.JPG

IMG_1044.JPG

IMG_1045.JPG

IMG_1046.JPG

IMG_1047.JPG

IMG_1048.JPG

IMG_1049.JPG

IMG_1050.JPG

IMG_1051.JPG

IMG_1052.JPG

IMG_1052.JPG

Grzesiek rzuć linka do panoramy w pełnej rozdzielczości.

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siara obstaw zdjęcie panoramy w lepszej jakości jak byś mógł oto mój mail : [email protected]

Opublikowano

akurat pomykałem (wracałem z gór) jak mieliście spota i moglem zawitać :hi:, moze nastepnym razem

Opublikowano

To max co może z tego być....

https://lh6.googleusercontent.com/-emcWLXmC3NI/UFZjbOuvA9I/AAAAAAAAAdc/1BXnSg2P7XY/s1280/pan%25202.jpg

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

KOlego Siara, rezanko rezankiem ale dziadostwa z mojego bagaznika juz nie musiales wtryniac :P:P:P zarcik.... to moj taki garaz na kolach :)

Sorki za to ale obstawialiśmy czy masz tam lutownicę.... A tu całkiem spory warsztat :grin: -wszystko co potrzebne

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

akurat pomykałem (wracałem z gór) jak mieliście spota i moglem zawitać :hi:, moze nastepnym razem

Bardzo nam będzie miło :hi:

Opublikowano

tez wpadne na nastepny:hi:

Opublikowano

Z weselną. Tylko nie z Czech :grin: bo oni ostatnio robią konkurencję Grześkowi i niema gdzie kupić płynu do spryskiwaczy :grin:

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ----------

Wojtek jechałeś przez osuwisko czy na Jurków? trzeba było się zatrzymać bo cierpimy na niedobór B7

Opublikowano

Z weselną. Tylko nie z Czech :grin: bo oni ostatnio robią konkurencję Grześkowi i niema gdzie kupić płynu do spryskiwaczy :grin:

no obowiązkowo:decayed:

Opublikowano

siara fajna felga tylko zobacz jakie ET tylko dla RS-ów.

Opublikowano

No niestety Et 20 .... To się do tych kółek auto dokupi :whistling:

Opublikowano
koledzy, ja troszke z innej beczki... potrzebuje kupic w dobrych pieniazkach turbinke ze 110 km ....

zapytam szwagra bo miał kilka audik 110 na części więc może i turbo sie mu ostało

Opublikowano

dzieki, moja zaczela niedawac tyle cisnienia co wczesniej a dzisiaj jak sciagnolem rure od turka i sprawdzalem wirnik to ma luzy i jak go troszki go gory podniose to ma opor i niechce sie krecic :(

Opublikowano

Matys ile dajesz za turbo ?

---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

Songo tym razem już nie powiesz że Cie nie widziałem.

Opublikowano

Matys jak zmieniasz turbo to ładuj z AWX/AVF w cenie niema dużej różnicy.

Opublikowano

ja bym przy okazji turbo ARL zakupił i mogę się pozbyć mojej turbiny, możliwość sprawdzenia na aucie jak serducho dmucha ;) Ale narazie na sobotę plan wymiany wtrysków z 0,185 na 0,220 podobno odczucia po zmianie wtrysków są natychmiastowe

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ----------

Matys a może wtryski też chcesz tak czytam o tym i po wymianie samych wtrysków tak jak u mnie to ze 20 KM na dzien dobry zbierasz bez jakichkolwiek zmian w sofcie

Opublikowano

po wtryska sa za***iste zmiany ale zastanawia mnie ta srednica ... 0.220 ???? z czego te wtryski ??? jesli chodzi o turbo to i tak musze zrobic mega mix bo ja niemam sterowania turba a turbinka z afn jest sterowana podcisnieniem tak samo jak z awx... myslalem o arl ale to straszna locha i niemialbym miejsca na takie cudo :( a dziek tej turbinki jest zajefajny :)

Opublikowano

Michał a jakim cudem? Gdzie spalisz ten nadmiar paliwa?