Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cudów nie ma moja przy takiej jezdzie miała 5,6 l/100

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy jakby ktos chcial do swojego 90 konnego silniczka wieksze wtryski takie jak od afn czyli 0.205 to takie na sprzedaz. wtryski sa na silniki i pracuja wiec opcji na to ze siedza i mogly by sie troszki popsuc....

Opublikowano

Matys 216 jakbyś miał łykam bez zastanowienia

Opublikowano
Po to żebyś się spokojnie przespacerował. Ja dzisiaj zrobiłem 40km ale na rowerze.

Audi dziś nie miało apetytu

http://img.tapatalk.com/d/12/09/24/y2una9a3.jpg

Szkoda że nie zrobiłem fotki w piątek po powrocie z Bieszczad - moja wg FISu zeszła na 9,5 :kox: ( czyli. ok 11 eLPiGżi)

:polew:

Opublikowano

Paliwo drogie trzeba oszczędzać :grin:

Opublikowano
koledzy jakby ktos chcial do swojego 90 konnego silniczka wieksze wtryski takie jak od afn czyli 0.205 to takie na sprzedaz. wtryski sa na silniki i pracuja wiec opcji na to ze siedza i mogly by sie troszki popsuc....
Kolego daj cene na pw
Opublikowano

Matys masz już nowa dmuchawkę?

Opublikowano

jeszcze nie :( szukam turbo z awx z kolektorem, slyszalem ze pasuje idealnie ale jeszcze mi pare gratow brakuje.... powoli kompletuje :)

a wlasnie.... szunam sterownika z a4 na pedna wtyczne z podcisnieniem z 110 konnego motura z ori softem

Opublikowano

Panowie, będę w Wysowej-Zdrój od jutra do poniedziałku, może jakiś spocik z kolegą ze śląska :decayed:

Opublikowano

Kolego Kuna zapraszamy w niedziele o 16 do nowego sącza :) pod media markt na ul. tarnowskiej

Opublikowano

Postaram się zawitać. A mam pytanie jest ktoś z okolic Wysowa-Zdrój :decayed:

Opublikowano

Z tamtych okolic nikogo nie ma, ale jakbyś chciał to ze mną możesz się spotkać w Grybowie i polecimy razem do sącza w sumie ta sama droga

Opublikowano

Aha, postaram się zawitać :) No to siup do Wysowa-Zdrój . Wypatrujcie mnie w okolicach :decayed::wink:

Opublikowano

Jak się zapowiada frekwencja w niedzielę? idziemy za ciosem.

Opublikowano

Matys jest jakiś postęp w poszukiwaniach?

Opublikowano

Ja w sumie też mam zamiar się pojawić ;) chociaż nie wiadomo co bedzie po sobotnich imieninach ;) a może kuzyn ze mną przyjedzie swoim A4 zanim do chrzanowa poleci

Opublikowano

A ja miałem plan że się pojawię :polew:

Opublikowano

co znaczy miałem ? już Ci się zmienił ?

Opublikowano

We wtorek moja szanowna małżonka stwierdziła: "w niedziele jedziemy na spota!" - byłem w szoku :shock3:

A wczoraj nas teściowa uświadomiła że w niedziele o 17stej mają mszę w 30stą rocznicę ślubu :facepalm:

k**wa nijak mi to nie pasuje ale... :wallbash: