Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tylko będą chętni i będzie ich więcej niż 1 :polew: może ta niedziela? no może choć jeden spot w tym roku w NS?! no właśnie, może by tak brzesko wpadło :wink4:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o widze ze przez ten czas co nie mam laptopa zainteresowanie spotami wzrosło.czy na najblizszy weekend jest jakas koncepcja?

Opublikowano

Czekam na konkretną listę i osoby pewne przybycia :naughty:

Opublikowano

ja bede o 17.00 pod media markt.moze sie ktos zjawi.jak cos to a4b5 szary metalik z tylu naklejka tylko z tamtego drugiego forum. :gwizdanie:

Opublikowano

ja bede o 17.00 pod media markt.moze sie ktos zjawi.jak cos to a4b5 szary metalik z tylu naklejka tylko z tamtego drugiego forum. :gwizdanie:

Uuuuu :gwizdanie: EU :chytry:

Opublikowano

w sobotę koło 17 też mogę się pojawić szare A4b6 KGR z żółtą naklejką na tylnej szybie motocykle są wszędzie.

Opublikowano

ja bym wolał niedziele o 17.00 ale jak wiekrzosc bedzie za sobota to tez moze byc. :good:

Opublikowano

hehehe nic sie nie bój jeszcze nie raz będę wpadał tyle że jak juz się kończy spot w brzesku to ja dopiero wracam z pracy ale teraz dzień krótszy to myśle że bede się mógł częściej pojawiać :naughty:

Opublikowano

hehehe nic sie nie bój jeszcze nie raz będę wpadał tyle że jak juz się kończy spot w brzesku to ja dopiero wracam z pracy ale teraz dzień krótszy to myśle że bede się mógł częściej pojawiać :naughty:

taka odpowiedz mi pasuje :good:

Opublikowano

No to co z tym spotem pod media będzie ktoś jak coś kończę zajęcia o 18:15 wiec około 18:25 powinienem być jakby co. A4B6 szare KGR

Opublikowano

Nie ma szans panowie może sie wam bedzie dobrze rozmawiało i jeszcze sie na chwile zalapie

Opublikowano

ja moze sie bede plątał po saczu ok 18.jak cos to mnie szukaj na parkingu pod media.

Opublikowano

No i co spotowicze coś nie wyszło znowu. Bylem ja i ryba85 a reszta co. Byliśmy koło 18 ale wcześniej też podobno nikogo nie było.