Mike_G_A4 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 taaaa chyba resorakiem po kanapie filmiku pewnie nie masz na dowód bo wtedy nie było kamer
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Maluchem to nie takie rzeczy się robiło Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk
jarek_ns Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Maluchem to nie takie rzeczy się robiło Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk Łukasz regulowałeś zawias czwarty raz?
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Maluchem to nie takie rzeczy się robiło Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk Łukasz regulowałeś zawias czwarty raz? Jarek, dokładnie tak ale są plusy bo teraz już wiem jak się tym bawić i już mam opcje na lato i zimę, właśnie przed chwilą skończyłem Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 I doszła już nklejka Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- to jaki masz teraz setup? co masz na myśli? regulacje na gwincie czy wysokość od ziemi do nadkola?? no to jeśli chodzi o gwint to na 17 cm gwintu patrząc od dołu gwintu jest na przodzie 7 cm a na tyle 9 cm a jeśli chodzi o wys. od ziemi do nadkola to z przodu jest 60,5 cm a z tyłu 61,5 ---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 tylko teraz mam takie brudne auto, że nie mam jak przykleić ale do niedzieli się uda
ryba85 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 I doszła już nklejka Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- to jaki masz teraz setup? co masz na myśli? regulacje na gwincie czy wysokość od ziemi do nadkola?? no to jeśli chodzi o gwint to na 17 cm gwintu patrząc od dołu gwintu jest na przodzie 7 cm a na tyle 9 cm a jeśli chodzi o wys. od ziemi do nadkola to z przodu jest 60,5 cm a z tyłu 61,5 ---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- http://s10.postimage.org/6u88gunt1/2867620224.jpg do garazu chyba bym nie wjechał.:naughty:
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja jak wjeżdżam to spoko nawet dokładnie mam 0,5 cm luzu i przechodzi na styk a jak wyjeżdżam to zawsze czymś przecieram delikatnie tak po środku może trochę bliżej przednich kół no ale na lato i tak będzie niżej więc będą mnie ratowały tylko deseczki na progu
ryba85 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 łukasz wez te amory w niedziele
ryba85 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 a masz moze sciagacze do sprezyn?
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 a masz moze sciagacze do sprezyn? też zabrać ??
ryba85 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 a masz moze sciagacze do sprezyn? też zabrać ?? bede potrzebował jak bede zmieniał i musze juz myslec od kogo by tu pozyczyc.
LOKO Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 taaaa chyba resorakiem po kanapie filmiku pewnie nie masz na dowód bo wtedy nie było kamer No widzisz Mike znowu mamy coś wspólnego ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- Za marzenia to ja bym dożywocie dostał albo od razu pluton egzekucyjny ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- No Luki jak będziesz się wybierał na spota to daj znać żebyśmy przy wjeździe poczekali jakby Cię trzeba było wnieść na parking
wolantt Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 taaaa chyba resorakiem po kanapie filmiku pewnie nie masz na dowód bo wtedy nie było kamer No widzisz Mike znowu mamy coś wspólnego ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- Za marzenia to ja bym dożywocie dostał albo od razu pluton egzekucyjny ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- No Luki jak będziesz się wybierał na spota to daj znać żebyśmy przy wjeździe poczekali jakby Cię trzeba było wnieść na parking założyłem CB to będę Was wołał jak będę jechał, w sumie to od tej samej strony wjedziemy, jak dla mnie od starego sącza jest lepsza droga
Zemis Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mike mam prośbę...nie dałbyś mi rady przywieź z tego szrotu z Gorlic wiązkę kabli ze słupka B pod ele szyby?
Rekomendowane odpowiedzi