Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiek jak gałka zemisa jest z A3 to i tak nie będzie pasowała do ciebie. bo wsteczny jest przy jedynce.

Opublikowano
:kwasny: to lipa. A Tobie nie została po B6? :naughty:
Opublikowano

Halo ja mam od B6 także spoko..możemy się zamienić...Siara

Opublikowano

Zemis zmieniałeś skrzynię z 5 na 6 :)

Opublikowano

Ciekaw byłem kto pierwszy znajdzie ;)

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Brać polecam

Opublikowano

A zderzak znalazł?

Opublikowano

No Jarku wlasnie jak sie z Siara wymienie kapselkami to wtedy bede mial 6 a nie tak jak teraz 5 biegow:)

Opublikowano

Ale Michał trzeba przyznać że teraz miałby ktoś z naszych jakby chciał kupić trochę daleko po nią:decayed:

Opublikowano

no ale jak nikt wcześniej nie chciał to teraz kase zamiast na zderzak wyda na podróż ;) Siara zderzak poskręcał jednak jak patrze na S4 to wole ten mój ( z wkrętami i trytytkami)

Opublikowano

Chłopie ty sobie nick zmien na Czikita ;) z bananem w avatarze :grin:

Opublikowano

He he dobre :grin: A widziałem "kanareczka" w niedzielę na SS rynku

Opublikowano

własnie wróciłem z krakowa i powiem wam ze droga tragedia.od jazowska po kamienice takie mgły ze drogi nie widac,:kwasny:

Opublikowano
własnie wróciłem z krakowa i powiem wam ze droga tragedia.od jazowska po kamienice takie mgły ze drogi nie widac,:kwasny:

też niedawno wróciłem, tyle że przez brzesko jechałem no i 1,5 godziny z Azorów tj. Kraków Północ koło Ikei do domu :kwasny: na A4 150 cały czas, przynajmniej przedmuchałem turbo :grin: a cały dzień jazdy po krk na gwincie bezcenny :facepalm: na szczęście bez przygód :wink:

Opublikowano

AUDI A3 A 3 S3 S 3 rs s-line s line RIEGER TUNING (2934974634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie podpuszczajcie mnie bo zmienię ten nik :wink:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

A puki co zmieniam skrzynie w AutoJano więc starczy zmian No chociaż turbo BRD i nowy chip chyba też siądzie bo mi olej coś wdupcza więc pewnie turbo :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

A i jeszcze o sprzęgle zapomniałem :facepalm:

Opublikowano

szukam na lato jakis 17 :) jakbyscie cos widzieli slyszeli :)

Opublikowano

W maszkowicach to nawet "dziawów" nie było widać :grin: