siara Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Monster Energy - Ballistic B.J. Baldwin - #RECOIL - YouTube
CZIKITA Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Oczy dziś wywaliłem jak zobaczyłem ile zaoszczędziłem na częściach w Inter-Cars porównując te ceny z najtańszymi na allegro zaoszczędziłem 160 zł ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- A dodam że to były markowe produkty z najwyższej ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- A co do malowania to żółty
ryba85 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To jebnij na zolto wtedy bedzie widac, co masz takiego szczegolnego w tych zaciskach ze chcesz je pokazac, ja je malowalem bo byly zardzewiale a przez fele mi je bylo widac, jakbym mial konkretne brembo czy lamborginy badz rs4 to bym je eksponowal na kolor a tak to maja ladnie wygladac a nie koniecznie rzucac sie w oczy oto moje zdanie michał dlatego tez mysle o czarnym.nie zucaja sie w oczy a jakos wygladaja. ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- Oczy dziś wywaliłem jak zobaczyłem ile zaoszczędziłem na częściach w Inter-Cars porównując te ceny z najtańszymi na allegro zaoszczędziłem 160 zł---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- A dodam że to były markowe produkty z najwyższej ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- A co do malowania to żółty a cos tyle kupował ze tyle zaoszczedziłes? ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- qr** znowu sypie
Cris Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 gdzie??:facepalm:ja po niedzieli na letnie chce jeździć.
CZIKITA Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 He na spocie się pochwale moim grubym modem bo jutro montuję wszytko bo cześć musiałem zamawiać z dalekich stron A co do zimy ja już z tydzień przed świętami śmigam na letnich i jest spoko ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- ciekawe gdzie ja ci kupie farbe grafitowa na wysokie temperatury? W hurtowni chemicznej taka farba jest w sprayu za 8 złoty z tego co pamiętam i są różne czerwone niebieskie itp ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- W Starym Sączu oczywiście
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ryba nie zabralem kabla nie jedz pod wsb
ryba85 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 o qr**.i na spocie cie nie bedzie? ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- He na spocie się pochwale moim grubym modem bo jutro montuję wszytko bo cześć musiałem zamawiać z dalekich stron A co do zimy ja już z tydzień przed świętami śmigam na letnich i jest spoko ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- ciekawe gdzie ja ci kupie farbe grafitowa na wysokie temperatury? W hurtowni chemicznej taka farba jest w sprayu za 8 złoty z tego co pamiętam i są różne czerwone niebieskie itp ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- W Starym Sączu oczywiście byłem tam i nie widziałem.
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sorry zdzichu ale wypadlo mi z glowy jak wychdzilem moze sie zjawie jutro a jak nie to Ci wysle poczta w poniedzialek
ryba85 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wiosna zle działa na moje auto.znowu turbina sie wiesza.:facepalm: ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/12-05-2013-wilcze-laski-legalne-wyscigi-400m-pomiarem-czasu-265174/ kamil jedziesz czikita?
dixon_ns Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Michał muszę powiedzieć 19 się prezentuje... nie wiem czy mnie zauważyłem...za Tobą pod europą na parkingu...i na światłach mi uciekłeś w lewo:wink: nie jedzie...czikita pozostawiona na miejscu dla.... inwalidów:facepalm: około 3 godziny temu na alejach...musiałem nakręcić jako świadek naoczny:grin: w hondzie hamulce nie dały rady co do mocy:facepalm: a3 i a4 oberwało... komentarze...ludzie starsi i ta mądrość heh
siara Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na pocieszenie - w 1912 roku też w kwietniu była zima
ryba85 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 to było 100 lat temu.mam nadzieje ze 11 kwietnia juz nie bedzie zimy.
siara Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja mam nadzieję, że już dziś nie będzie.... Jak na razie sypie
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzieki dixon zauwazylem i love boobies i juz wiedzialem potem jeszcze w łęce spotkalem twojego brata ta honde tez dzisiaj widzialem w sumie kns mogl nie wiedziec ze sie pas konczy
ryba85 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 widze ze u mnie tezz polatuja płatki sniegu. ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- Michał muszę powiedzieć 19 się prezentuje... nie wiem czy mnie zauważyłem...za Tobą pod europą na parkingu...i na światłach mi uciekłeś w lewo:wink:nie jedzie...czikita pozostawiona na miejscu dla.... inwalidów:facepalm: http://s2.postimg.org/b3msa2wcl/060420131611.jpg około 3 godziny temu na alejach...musiałem nakręcić jako świadek naoczny:grin: w hondzie hamulce nie dały rady co do mocy:facepalm: a3 i a4 oberwało... komentarze...ludzie starsi i ta mądrość heh dikson a ta a3 i a4 ktos jechal czy one tam były zaparkowane?
dixon_ns Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Były zaparkowane więc nikomu nie polecam tam parkować
CZIKITA Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Michał muszę powiedzieć 19 się prezentuje... nie wiem czy mnie zauważyłem...za Tobą pod europą na parkingu...i na światłach mi uciekłeś w lewo:wink:nie jedzie...czikita pozostawiona na miejscu dla.... inwalidów:facepalm: http://s2.postimg.org/b3msa2wcl/060420131611.jpg około 3 godziny temu na alejach...musiałem nakręcić jako świadek naoczny:grin: w hondzie hamulce nie dały rady co do mocy:facepalm: a3 i a4 oberwało... komentarze...ludzie starsi i ta mądrość heh Ale oco chodzi z moim parkowaniem co zrobiłem nie tak zająłem jedno miejsce 2 było wolne
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Niby tak ale jak ten inwalida ma wysiasc kolo Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi