Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powiem ze za czasow fiesty laskosz zapierdzielal do NT i Krynicy sie leciało :D

Widzę że jest więcej byłych Fieściarzy na forum :naughty: a i Mike Fiestą latał - Mike przyznaj się :grin:

---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ----------

u mnie przed chwila snieg padal.:kwasny:

U mnie nadal sypie :polew:

Jeba można dostać :doh:

LOKO dosłownie latał ;):grin:

Miałeś kiedyś fotkę jakąś podrzucić :naughty:

Najlepiej przed i po locie :grin:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poczekaj poszukam

---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

DSC00383.jpg

DSC00408.jpg

DSC00411.jpg

DSC00412.jpg

DSC00430.jpg

DSC00434.jpg

DSC05983.jpg

DSC05985.jpg

DSC05992.jpg

Opublikowano

Aleś jej przyłożył :facepalm:

Opublikowano

lot był niezły, nawet myślałem by zostać pilotem ale staż zbyt krótki:naughty:

Opublikowano
Kamil co to za rudą koleżankę masz ? :naughty:

Ale gdzie ? ? ? bo nie czaję ? :hi:

http://i46.tinypic.com/6ed9ie.jpg

A to zdjęcie no to piosenkarka Kasia Kowalczyk :naughty:

Zacne dziewczę choć wolałem ją w blondzie kiedyś bajerowaliśmy razem :wink:

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ----------

u mnie przed chwila snieg padal.:kwasny:

W Chełmcu chwilowo śnieg odpuścił.

Ryba zadzwoń jutro. Jak coś to przyjedź na 16 do Chełmca to ci go zainstaluje.

Chyba że dasz radę sam tu masz wszystko łopatologicznie, najprościej jak się da opisane.

INSTRUKCJA INSTALACJI INTERFEJSU VAG KKL.pdf - VAG - Do auta - Dodo35 - Chomikuj.pl

Kamil Fajne foty.

Dzięki fajnie że się podobają :hi:

Opublikowano

jarek lepiej bedzie jak jutro o 16 przyjade.tylko przeslij mi twój nr bo nie mam w tym telefonie twojego nr.

a to co zrobiłem wczoraj i dzisiaj.15655778619236930487_thumb.jpg50424602526602066862_thumb.jpg.

---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

jeszcze chyba zbieznosc trzeba bedzie zrobic ale to juz jak sprawdze amory moze jutro.zobaczymy co mi kolega sprzedal,sie okaze czy mnie bedzie wyzucało z zakretów.:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

siara jakie ty masz dokładnia amory i sprezyny z tyłu?bo nastepny etap to tylne zawieszenie.:kwasny:

Opublikowano

Michał, zdrowo przywaliłeś, Ale foteliki fajne :wink:

Ryba ile Cię wyniosły heble? bo moje spowalniacze już też się kończą :facepalm:

Co do zawiasu to amor 1BA, sprężyny HR -30 (35)

Opublikowano

tarcze +klocki 298 zł.do tego kupowalem wszystkie gumki do zacisków ,sprezyny do zacisków

Opublikowano

Trzeba będzie pomyśleć nad zmianą, tylko u mnie muszę wymienić komplet, jarzma, zaciski bo mam niewentylowane.... to jest porażka :facepalm:

Opublikowano

zaciski z jarzmami za 100 kupisz na forum.

Opublikowano

Właśnie czekałem, bo znajomy rozbierał A6 i miał mi przywieść cały komplet i jak to mówią "dał doopy" :kwasny:

Opublikowano

w a6 masz 312.a ty masz 280.

Opublikowano

288 i 312 były

Opublikowano
jarek lepiej bedzie jak jutro o 16 przyjade.tylko przeslij mi twój nr bo nie mam w tym telefonie twojego nr.

a to co zrobiłem wczoraj i dzisiaj.http://www.iv.pl/images/15655778619236930487_thumb.jpghttp://www.iv.pl/images/50424602526602066862_thumb.jpg.

---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

jeszcze chyba zbieznosc trzeba bedzie zrobic ale to juz jak sprawdze amory moze jutro.zobaczymy co mi kolega sprzedal,sie okaze czy mnie bedzie wyzucało z zakretów.:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

siara jakie ty masz dokładnia amory i sprezyny z tyłu?bo nastepny etap to tylne zawieszenie.:kwasny:

Nie opłaca się montować takich małych myślałem że 312 zamontujesz naprawdze różnica na moich brembo w porównaniu do 288 jest taka że są 2 razy mocniejsze :slina:

---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------

tarcze +klocki 298 zł.do tego kupowalem wszystkie gumki do zacisków ,sprezyny do zacisków

Tyle to ja dałem za same klocki ceramiczne ATE :kox: ale warte każdego grosza :hi: szkoda że nie poszedłeś na 312 bo nie trzeba ich tak deptać jak 288 przynajmniej tych moich :naughty:

Opublikowano

kamil ty musisz miec mocne chamulce.mi nie potrzebne.powiem ci ze centymetr wiekrza tarcza nie robi az takiej róznicy.za to w cenie zrobi.

Opublikowano

Powiem ci że to staje dęba też mi sie wydawało że niema różnicy dużej ale jest ogromna :shock3:

Weź je pomaluj bo ci zerdzewieją a szkoda żeby rdza zawaliła ci wentylacje itp :hi:

Opublikowano

itak zerdzewieja od temperatury.

Opublikowano

Crisu gdzie dowód klejenia?

Opublikowano

na aucie.:kox: