Laskosz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Krzysiek przód Ci podejdzie a tył nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Kurde no to kiepsko bo gwint do quattro minimum 1600 zł i to jakaś chińszczyzna;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Belka tylnia zavanta podejdzie do sedana ? bo ponoć są takei same w b5 ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 masz Pan spanie do 17 Włączyłem po obiedzie jakiś film na kompie i tak jakoś wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gdyby gwint do Q kosztował tyle co do ośki to już dawno bym na gwincie śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 dzięki Panowie za spota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Paweł musisz żone czesciej na zakupy do sacza zabierac.zwłaszcza w niedziele po południu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Paweł musisz żone czesciej na zakupy do sacza zabierac.zwłaszcza w niedziele po południu:grin: no na następnym napewno bede, bo sobie upatrzyła żyrandol w Nomi:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 tomek jak bym wiedział wczesniej ze masz laptopa to bys mi inspekcje wykasował. ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Paweł musisz żone czesciej na zakupy do sacza zabierac.zwłaszcza w niedziele po południu:grin: no na następnym napewno bede, bo sobie upatrzyła żyrandol w Nomi:grin: no a NOMI tylko w niedziele otwarte:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 no mi też miga 1N2:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 mi miga OIL:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 jak chcecie to mogę wam pokasować to i owo kwestia zgadania sie w tygodniu po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Bry Pany! ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Aleś Siarzeski doyyyebał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 jak chcecie to mogę wam pokasować to i owo kwestia zgadania sie w tygodniu po robocie po robocie to jest o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dobre tuleje w belce robią robotę i auto na mokrym nie ucieka d*pą już zapomniałem za co kocham to auto ale prowadzi się kosmicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 po 16, jak mam czas to możemy się gdzies zgadać na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A dzisiaj znowu "panowie" szaleli... kumpel uchwycił ich z hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam Panocków:) Nie było mnie już chwilę na spotach;/ ale kurde zajęcia i robota mi troszkę w tym przeszkadza...chyba trzeba zrezygnować;p To jak z tą hamownią 15? Będzie czy czekamy na coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 łapcie czikite na oesie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=534408213262644&set=pb.100000804110469.-2207520000.1370346516.&type=3&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi