Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na to forum dziś 1 raz wlazłem a i manewrowanie tam zdeczka do intuicyjnych nie należy jak jest kasa to każde można zrobić żeby ładne było gorzej jak jej nie ma:kwasny:

---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

Pany Weście powiedzcie czym to się różni ten Plasti-DIP od Plasti-LAK bo nie wiem a chce biały kupić na felgi i może bym ten tańszy kupił :wink:

Plastidip Biały White MAT 400ML Sprej Plasti Dip (3371710027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

PlastiLak biały mat guma !!! nie mylić z plastidip (3350210503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kamil ja mam w spray'u jakies 600 ml ori plastidip jak chcesz za 50 dych Ci to sprzedam bo mi juz nie potrzebne

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

Ja na to forum dziś 1 raz wlazłem a i manewrowanie tam zdeczka do intuicyjnych nie należy jak jest kasa to każde można zrobić żeby ładne było gorzej jak jej nie ma:kwasny:

---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

Pany Weście powiedzcie czym to się różni ten Plasti-DIP od Plasti-LAK bo nie wiem a chce biały kupić na felgi i może bym ten tańszy kupił :wink:

Plastidip Biały White MAT 400ML Sprej Plasti Dip (3371710027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

PlastiLak biały mat guma !!! nie mylić z plastidip (3350210503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Kamil ja mam w spray'u jakies 600 ml ori plastidip jak chcesz za 50 dych Ci to sprzedam bo mi juz nie potrzebne

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

To jaką ty miałeś tą puszkę litrową ? ? ?

I czy styknie mi to na 4 moje BBS bez rantów ? ? ?

Opublikowano
  • Autor
Może ktoś się skusi

vwzone.pl • Zaloguj się

Ja bardzo chętnie jak kupisz mi 3 z silnikiem 1.9 :wink:

W jakim sensie. Link jest do ogłoszenia ze zderzakiem z S4 z kratkami za 400pln.

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

:hi:

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:02 ----------

VW Touran Orginał Nowy Sącz ? Tablica.pl

chłopaki co powiecie o tym aucie?a dokładnmie o tym egzemplarzu.

Praktyczny samochód, ale ten jest na 90% z firmy w Niemczech i będzie wytłuczony. Dodatkowo jest dosyć drogi.

---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

Teraz obejrzałem ten zderzak na kompie i fajnie gość go naprawiał.

czemu uwazasz ze jest z firmy?

Opublikowano

A kto normalny kupuje auto w takim kolorze, oglądałem dwa passki z takim lakierem i oba były po firmie. Dodatkowo silnik 1.9.

Opublikowano
  • Autor

takim kolorze czyli?bo twój golf tez jest niebieski.

Opublikowano

Ryba jest niebieski i niebieski i ten rzeczywiscie ma firmowy kolor

Opublikowano
  • Autor

:grin:takich rzeczy to jeszcze nie słyszałem:grin:hehe.dobrze wiedziec.

Opublikowano

Ale sam zobacz wiekszosc np caddy leci na firmy albo biale albo taki kiczowaty niebieski obejrzyj tego tourana dobrze wewnatrz bo one sie lubia zuzywac i bedziesz wiedzial wszystko w temacie kuzyn ma takiego i w srodku wszytkie te elementy co byly lakierowane ta guma to odlazi a jezeli nie ma tej powloki to pewnie ja zdarli do reszty bo pod spodem swieci sie ladny plastkik a pozatym to za***iste autko

Opublikowano
takim kolorze czyli?bo twój golf tez jest niebieski.

Tak szczególnie że w 2002r za LW5Z trzeba było dopłacić 3500 tys zł pomnóż to przez 100 lub wiecej aut we flocie i będziesz wiedział dlaczego kupują auta w podstawowych kolorach

Opublikowano
  • Autor

pytam bo gosciu namawia szwagra zeby go kupil od niego.:grin:

Opublikowano

Zdzichu Mike i Jarek prawdę mówią:) potwierdzam że są takie typowe podstawowe kolory i najczęściej idą one właśnie na firmę.

Opublikowano
  • Autor

wiem dlatego pytałem bo sie na tym nie znam.pokrywało by sie to z tym co gosciu mówił bo podobno w niemczech ktos to auto oddał do salonu i wziął nowe.pewnie firma jakas .hehe.

Opublikowano

Haloooo! :hi:

Neta w robocie mi przywrócili :banan: i życie wróciło do normy :grin:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

powitac.:hi:

Opublikowano
Opublikowano

Jeśli ktoś by wiedział o zadbanym audi a3 najlepiej polift lub golfie 4 2000 rok i w górę 1.9tdi najlepiej 110km to proszę o info bo pilnie szukam może być 3d albo 5d

Opublikowano

Powitać Panów zapraszamy na spota w niedziele zobaczycie nowe grube mody w Czikicie :naughty:

Opublikowano

Jeśli ktoś by wiedział o zadbanym audi a3 najlepiej polift lub golfie 4 2000 rok i w górę 1.9tdi najlepiej 110km to proszę o info bo pilnie szukam może być 3d albo 5d

Jak przyjedziesz z dobrą monetą to sprzedam ci mojego :) bo już mnie nie cieszy :( i potrzebuje nowego obiektu do zmian.