Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie teraz pójdzie 2x2 ale jak dopadnę zderzak z S4 to będę się bawił a inne mody a 2x2 fikuśnie wygląda wiem że kiepsko to sobie wyobrazić ale symetryczna dupcia w B5 naprawdę sexownie się prezentuje :naughty:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

To wal dokładę z b7 Rs :decayed:

blacktips2.jpg

Opublikowano
Opublikowano

:slina:

941839_413158388782880_1204488070_n.jpg

Opublikowano

Dziś byłem w Grybowie i cały czas jeździło tam i z powrotem czarne A4 B8 KNS z ramkami klubowymi i naklejką "WTF"... wydech w stylu s4 b8 po dźwięku 2.0 TDI ;) Kojarzycie ?

P.S. Czikita gdzie zderzak zgubiłeś :decayed: ?

Opublikowano
  • Autor
Dziś byłem w Grybowie i cały czas jeździło tam i z powrotem czarne A4 B8 KNS z ramkami klubowymi i naklejką "WTF"... wydech w stylu s4 b8 po dźwięku 2.0 TDI ;) Kojarzycie ?

b8 na kns?z ramkami?

Opublikowano

Robi się u pier... Hondołomów :doh:

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

Brzydki nie podoba mi się to jakieś taki widać że nie z tego modelu z jednej strony ładnie się z grywa z rurą a z drugiej wewnętrznej jest kont prosty jakoś mi to nie leży w ogóle nie lubię elips owych wydechów wole okrągłe :wink:

Opublikowano

Ja u nich malowalem daihatsu cuore. Tak b8 na kns.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Japie.... tęczowy zderzak co za partacze sam bym go lepiej pomalował i dobrał kolor no tęcza z Leona niech ich chu :facepalm::facepalm:

Opublikowano

B8 z wydechem ala s4 to na pewno:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-a4-b8-2-0tdi-s-line-sportpaket-plus-241378/index2.html

Opublikowano

Ręce opadają i jutro maluje zderzak akrylem za tymi bucami z Hondy :facepalm:

---------- Post dopisany 02-08-2013 at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany 01-08-2013 at 22:09 ----------

Zmiana planów najpierw pospawać bo go połamali łącznie z zaczepami potem szlifować i pomalować jeszcze im lakier odparzyło i bąble wyszły niech ich chu... :kwasny::kwasny::kwasny:

Opublikowano
Krzysiek S4 kupujesz ? ? ? byś kupił w końcu miał bym co macać bo ile można dixona :wink:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Znaczy jego Recaro :grin:

Jak narazie dostałem propozycje zamiany moja Audi za coś innego z grupy VAG;p aczkolwiek musze się bardzo zastanowić:D

Opublikowano
Krzysiek S4 kupujesz ? ? ? byś kupił w końcu miał bym co macać bo ile można dixona :wink:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Znaczy jego Recaro :grin:

Jak narazie dostałem propozycje zamiany moja Audi za coś innego z grupy VAG;p aczkolwiek musze się bardzo zastanowić:D

Ja wiem na co chcesz zamienić ale nie zamieniaj Audi tylko Paska takie moje zdanie :wink:

Opublikowano

Uwaga! Groźni oszuści grasują na autostradzie - Hotmoney

Masakra miałem przyjemność ich widzieć ostatnio jak wracałem z Niemiec:facepalm: Koleś (jakaś rodzina tych z Maszkowic) w bmw e34 nagle zaczął od bandy do bandy autostradą jechać i migał czym się tylko dało żeby zatrzymał się ktoś:polew:

Opublikowano
  • Autor

dixon treba było sie zatrzymac i kupic jaki sygnet złoty:grin: