Zemis Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Witam Pany:) dzis chyba jeszcze poprawie mahon na twarzy:naughty:
jarek_ns Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Piotrek i co, udało się zrobić z telefonem?
LOKO Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dwie stówy z groszami za wyświetlacz mi powiedział bo to hartowane szkło... telefon niewiele więcej warty więc chyba sobie podaruję
LOKO Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 SE XPERIA MINI PRO - a to coś zmienia?
jarek_ns Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 To drogo powiedzieli. A może by poszukać części na Allegro i samemu zrobić
LOKO Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 jest i taka opcja... Jest też możliwe że taśma puściła... K...wa jest wiele opcji - chwilowo mam większe problemy niż telefon
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 spoko LOKO popytam kuzynów oni mają w cholere takich telefonów może akurat mają Xperie z dobrym wyświetlaczem
LOKO Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Najlepiej to cały taki SE by zgrał za grosze bo nie do końca wiadomo co tam padło
CZIKITA Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Pany a nie macie skrzyni 6 z audi a4 b6 w dobrym stanie bo dziś mi 3 bieg zaczął odmawiać posłuszeństwa chyba z racji długich półosi oraz mocnego sprzęgła z kołem jednomasowym jak by ktoś coś wiedział dajcie znać ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- Najlepiej to cały taki SE by zgrał za grosze bo nie do końca wiadomo co tam padło Loko też mam takiego soniaka bardzo dobry telefon mnóstwo funkcji i jest poręczny i wygodny ale niestety też padł mi ekran jak wgrywam nowego softa to przez chwile chodzi normalnie a po jakimś czasie ekran leci do góry i jest podzielony aż w końcu gaśnie na amen u ciebie też tak jest ?
LOKO Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Tobie to proponuję taśmę sprawdzić najpierw
CZIKITA Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 UU mówisz że u ciebie gorzej kurde taki fajny tel a tak się sypie z dnia na dzień
jarek_ns Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Raz w życiu miałem SE jeszcze przed erą smartphonów i przez 1,5 roku był w serwisie 8 razy. Po ostatniej wizycie sprawdziłem tylko czy dział i sprzedałem na allegro, a potem zaczęła się moja przygoda z symbianem.
LOKO Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Jarek Ty się znasz jak świnia na gwiazdach Ja miałem 4 SE jak do tej pory i kilka innych tel i gdybym teraz brał to tylko SE. A mój się sypie bo przez pół godziny nurkował w brudnej wodzie
jarek_ns Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 To było dobre. nie słyszałem wcześniej
wolantt Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Mam pytanie: pomiędzy klimatronikiem a radiem jest taka krateczka, jak odpale auto to coś tam brzęczy i jak skręcam kierą w lewo to brzęczy jeszcze głośniej... wiecie co to ???
CZIKITA Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Nie jestem do końca pewny ale przez tą kratkę climatronic ciągnie powietrze i sprawdza czy temperatura się zgadza z ustawioną automatyczną lub też zasysa powietrze z kabiny jak ustawisz aby tak zasysało a brzęczy ci na zimnym bo masz tam syf jak nie czyściłeś a zimny silnik drga bardziej karoserią niż ciepły to samo z maglownicą jak skręcisz za mocno to siepie autem jak masz ją na wymarciu to bardzo siepie i bardzo piszczy
Rekomendowane odpowiedzi