jarek_ns Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 To miej tyle odwagi żeby napisać że zaliczyłeś dzwona. Nawet wiem gdzie jest twoje auto. Chyba że już zabraleś od P.....
siara Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Tłumacz się tu zaraz, bo po wejściu w szeregi , auto już jest dobrem klubowym
tusians Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 wybiera sie ktoś jutro do tego tarnowa?? zapewne tylko Ty i Ja
jarek_ns Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Mógł by napisać tutaj może by ktoś że swoich kupił jakieś fanty, w końcu turbo było z AWX, fajne sprzęgło, hamulce, IC może by się jeszcze coś ciekawego znalazło. Ale jak woli po cichu obcym sprzedać to jego sprawa.
krzysieksza Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Co wy tak sie uparliście;D jego auto jego sprawa
ryba85 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 co za roznica czy sprzedaje czesci ze swojego auta czy z innego?jego sprawa.
Młody Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Szkoda auta jeśli to prawda. A kto gdzie i w jaki sposób sprzedaje swoje części nie moja sprawa. Co do Tarnowa to ja w obecnej chwili mogę jechać tam ale spać
Zemis Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Kamil a tego IC to masz w całości nie uszkodzony? Jaka cena za niego? Rzuć na PW
Matyss88 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Panowie i Panie właśnie wróciłem z Verva Street Racing i Top Gear Live to co tam się działo to po prostu miazga i mózg rozjeb..., jak tylko ktoś kiedyś będzie miał okazje na coś takiego jechać to polecam z czystym sumieniem na pewno nikt nie będzie zawiedziony. Jak tylko wrzucę foty i filmiki na jakiś serwer to podepnę linka
tusians Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Szkoda auta jeśli to prawda. A kto gdzie i w jaki sposób sprzedaje swoje części nie moja sprawa. Co do Tarnowa to ja w obecnej chwili mogę jechać tam ale spać a trzeba było dać znać to bym Cię w auto wpakowała i byś spał a ja jechała i Ty Zbóju uciekłeś ze spota zanim ja przyjechałam! nie ładnie
siara Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 w Must Be The Music są goście z Gorlic ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- KAHN DESIGN W221 RARYTAS FELGI OPONY 21' 21 cali (3498112950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Laskosz Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 ja chciałem podziękować za miła atmosfere na chyba 2 spotach gdzie byłem audi poszło gdzieś do podegrodzia... forum nie opuszczam i na spota może kiedyś jeszcze wpadnę
Rekomendowane odpowiedzi