Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wejdzie przy Et 30?

przód bez rolowania nadkoli bedzie ciężko, bo bedzie darło blachę, przy 8J et35 miałem problem, tył spokojnie wejdzie, teraz miałem 8,5J i et27, a na przyszły sezon myślę dać et 19 o ile nie wpadnie nowe koło:wink:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piękna fela :slina: Za godzinę będzie film z 1 grudnia więc wypatrujcie pany ale nieskromnie powiem że to najlepsza dotychczasowa produkcja klubowa:hi:

Opublikowano

U mnie teraz z tyłu było et 25, z tym że "kolarzówka" :grin:

Opublikowano
Piękna fela :slina: Za godzinę będzie film z 1 grudnia więc wypatrujcie pany ale nieskromnie powiem że to najlepsza dotychczasowa produkcja klubowa:hi:

Nie ukrywam, że oczekiwana produkcja, w razie czego poszeruję aż:D

Opublikowano
U mnie teraz z tyłu było et 25, z tym że "kolarzówka" :grin:

no właśnie szerokość też robi robotę, dlatego ja chciałem na przód 8,5 a na tył 9,5

Opublikowano

5% :naughty:

Opublikowano

czemu wogóle jutro jest spot a nie za tydzien? 22 powinien byc spot swiąteczny jak co roku.:kwasny:

Opublikowano

Nooo ja nie wiem, tak wypada że jutro ale nie widze żadnego problemu żeby za tydzień też zrobić;D

Opublikowano

Chcecie za tydzień świąteczny to będzie świąteczny problemu nie ma :wink:

---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ----------

Prezesie masz piękny podpis pod zdjęciem :hi:

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Niedługo film... Powoli ale się ładuje na serwery YT :whistling:

55 %

Opublikowano

:hi:jak tam? Kamil chyba nici z sesyjki bo autko poskładaliśmy po 19 wczoraj...a dziś niedziela to nie będę pucował do zdjęć;/ w tygodniu ogarnę to podjadę przed albo po świętach:)

mówicie następny tydzień to akurat jestem w robocie;/;/

Krzychu jak tam NOWY MODZIK:naughty::kox::naughty:

Opublikowano
:hi:jak tam? Kamil chyba nici z sesyjki bo autko poskładaliśmy po 19 wczoraj...a dziś niedziela to nie będę pucował do zdjęć;/ w tygodniu ogarnę to podjadę przed albo po świętach:)

mówicie następny tydzień to akurat jestem w robocie;/;/

Krzychu jak tam NOWY MODZIK:naughty::kox::naughty:

A no zamontowane i reprezentuje godnie nasz klub;D

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ----------

sequ9uza.jpg

Czyje to do sprzedania dzisiaj na giełdzie z klubowymi ramkami;D

Opublikowano

krzysiek 5 min pózniej przyjechała strarz miejska i wypisywała karteczki kazdemu kto zostawił auto tam na choldniku.:grin:

Opublikowano

Wiem widziałem jak ja jechałem to temu citroenowi wypisywali

Opublikowano

a na parkingu pod sandecja stało b8 na ramkach klubowych.czarny sedan.

Opublikowano

Ja z samego przodu byłem tak że nie widziałem

Opublikowano

a na tej nowosądeckiej giełdzie oprócz kotleta w bułce, ciuchów, podrabianego złota to coś kupi?

Opublikowano

Ja byłem bo potrzebuje kupić psa;D

Opublikowano

dzisiaj chlopaczek zrbił ciekawa akcje.wjecał maluchem na giełde z karteczka na szybie ze kupi czesci do malucha.miał zeszyt i zapisywał sobie nr telefonów i kto co ma do zaoferowania.:grin:

Opublikowano

Dzięki prezesie, bo wszyscy Audi maniacy to jedna wielka rodzina:]

Jeżeli mogę wyrazić swoje skromne zdanie to jestem za tym by spot odbył się i za tydzień, był bym wtedy na 100%===> POLSKAA!!:D:banan:

Opublikowano

Nie wiem jak jest w sączu...ale chyba wszedł zakaz sprzedawania zwierząt w takich miejscach do tego nie przeznaczonych do tego...ale nie jestem pewny. Także Krzychu nie wiem czy dobrze trafiłeś;p