slepy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wejdzie przy Et 30? przód bez rolowania nadkoli bedzie ciężko, bo bedzie darło blachę, przy 8J et35 miałem problem, tył spokojnie wejdzie, teraz miałem 8,5J i et27, a na przyszły sezon myślę dać et 19 o ile nie wpadnie nowe koło:wink:
CZIKITA Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Piękna fela Za godzinę będzie film z 1 grudnia więc wypatrujcie pany ale nieskromnie powiem że to najlepsza dotychczasowa produkcja klubowa:hi:
siara Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie teraz z tyłu było et 25, z tym że "kolarzówka"
Radosny Diss Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Piękna fela Za godzinę będzie film z 1 grudnia więc wypatrujcie pany ale nieskromnie powiem że to najlepsza dotychczasowa produkcja klubowa:hi: Nie ukrywam, że oczekiwana produkcja, w razie czego poszeruję aż
slepy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 U mnie teraz z tyłu było et 25, z tym że "kolarzówka" no właśnie szerokość też robi robotę, dlatego ja chciałem na przód 8,5 a na tył 9,5
CZIKITA Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Piękna fela Za godzinę będzie film z 1 grudnia więc wypatrujcie pany ale nieskromnie powiem że to najlepsza dotychczasowa produkcja klubowa:hi: Nie ukrywam, że oczekiwana produkcja, w razie czego poszeruję aż 5%
ryba85 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 czemu wogóle jutro jest spot a nie za tydzien? 22 powinien byc spot swiąteczny jak co roku.
krzysieksza Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nooo ja nie wiem, tak wypada że jutro ale nie widze żadnego problemu żeby za tydzień też zrobić;D
CZIKITA Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Chcecie za tydzień świąteczny to będzie świąteczny problemu nie ma ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- Piękna fela Za godzinę będzie film z 1 grudnia więc wypatrujcie pany ale nieskromnie powiem że to najlepsza dotychczasowa produkcja klubowa:hi: Nie ukrywam, że oczekiwana produkcja, w razie czego poszeruję aż Prezesie masz piękny podpis pod zdjęciem ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- Niedługo film... Powoli ale się ładuje na serwery YT 55 %
Zemis Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 :hi:jak tam? Kamil chyba nici z sesyjki bo autko poskładaliśmy po 19 wczoraj...a dziś niedziela to nie będę pucował do zdjęć;/ w tygodniu ogarnę to podjadę przed albo po świętach:) mówicie następny tydzień to akurat jestem w robocie;/;/ Krzychu jak tam NOWY MODZIK:naughty:
krzysieksza Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 :hi:jak tam? Kamil chyba nici z sesyjki bo autko poskładaliśmy po 19 wczoraj...a dziś niedziela to nie będę pucował do zdjęć;/ w tygodniu ogarnę to podjadę przed albo po świętach:)mówicie następny tydzień to akurat jestem w robocie;/;/ Krzychu jak tam NOWY MODZIK:naughty: A no zamontowane i reprezentuje godnie nasz klub;D ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ---------- Czyje to do sprzedania dzisiaj na giełdzie z klubowymi ramkami;D
ryba85 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 krzysiek 5 min pózniej przyjechała strarz miejska i wypisywała karteczki kazdemu kto zostawił auto tam na choldniku.
krzysieksza Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wiem widziałem jak ja jechałem to temu citroenowi wypisywali
ryba85 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 a na parkingu pod sandecja stało b8 na ramkach klubowych.czarny sedan.
krzysieksza Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja z samego przodu byłem tak że nie widziałem
Zemis Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 a na tej nowosądeckiej giełdzie oprócz kotleta w bułce, ciuchów, podrabianego złota to coś kupi?
krzysieksza Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja byłem bo potrzebuje kupić psa;D
ryba85 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 dzisiaj chlopaczek zrbił ciekawa akcje.wjecał maluchem na giełde z karteczka na szybie ze kupi czesci do malucha.miał zeszyt i zapisywał sobie nr telefonów i kto co ma do zaoferowania.
Radosny Diss Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzięki prezesie, bo wszyscy Audi maniacy to jedna wielka rodzina:] Jeżeli mogę wyrazić swoje skromne zdanie to jestem za tym by spot odbył się i za tydzień, był bym wtedy na 100%===> POLSKAA!!:banan:
Zemis Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie wiem jak jest w sączu...ale chyba wszedł zakaz sprzedawania zwierząt w takich miejscach do tego nie przeznaczonych do tego...ale nie jestem pewny. Także Krzychu nie wiem czy dobrze trafiłeś;p
Rekomendowane odpowiedzi