CZIKITA Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jak dożyje Panowie to może coś puszcze ale jak mnie kopnie przy włączonym silniku to ameno Zabudowy nie mam bo mam skrzynie i jak chce coś przewieść to wyciągam ją aczkolwiek teraz w lewej wnęce jest kondensator i rozdzielacz więc powiedzmy że to jest zabudowa odkryta Stała zabudowa ogranicza ja lubię rozbudowywać swoje zabawki i rozrywać głośniki bo się dziady targają. Hertza nie pożyją długo trzeba się całkowicie na PowerBass przeprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- Ktoś się wybiera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Stała zabudowa ogranicza ja lubię rozbudowywać swoje zabawki i rozrywać głośniki bo się dziady targają. Hertza nie pożyją długo trzeba się całkowicie na PowerBass przeprowadzić bo kupujesz dziady.:grin:kup w koncu konkret sprzet zebys na vaginwazji znowu sie nie ośmieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Stała zabudowa ogranicza ja lubię rozbudowywać swoje zabawki i rozrywać głośniki bo się dziady targają. Hertza nie pożyją długo trzeba się całkowicie na PowerBass przeprowadzić bo kupujesz dziady.:grin:kup w koncu konkret sprzet zebys na vaginwazji znowu sie nie ośmieszył. pomyśl o JBL GTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Stała zabudowa ogranicza ja lubię rozbudowywać swoje zabawki i rozrywać głośniki bo się dziady targają. Hertza nie pożyją długo trzeba się całkowicie na PowerBass przeprowadzić bo kupujesz dziady.:grin:kup w koncu konkret sprzet zebys na vaginwazji znowu sie nie ośmieszył. To jest konkretny sprzęt Przód miałem odseparowany Hertza i to on jak się okazało wczoraj zaczyna sie rozlatywać przez warunki atmosferyczne za delikatny jest a w tamtym roku nie miałem kondensatora i brakowało mocy na Monobloku teraz jest 5,2 Farada ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- Stała zabudowa ogranicza ja lubię rozbudowywać swoje zabawki i rozrywać głośniki bo się dziady targają. Hertza nie pożyją długo trzeba się całkowicie na PowerBass przeprowadzić bo kupujesz dziady.:grin:kup w koncu konkret sprzet zebys na vaginwazji znowu sie nie ośmieszył. pomyśl o JBL GTi Co do JBL to za żadne skarby tego gówna mam wzmak 4 kanałowy JBL i jest ok ale sub JBL to plastikowe łajno i chętnie się wymienię za jakiegoś PowerBassa lub Hertza które mają lepszy skok membrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 warunki atmosferyczne powiadasz? a dawałeś tym głośnikom w palnik zaraz po odpaleniu auta i sru na szlifa? ta średnia półka JBL owszem może i słaba ale GTi to już co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Chętnie wymienię mojego JBLa na takiego PowerBassa i dopłacę Powerbass L-124D Subwoofer Głośnik ESSA TANIO (4290976432) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- warunki atmosferyczne powiadasz? a dawałeś tym głośnikom w palnik zaraz po odpaleniu auta i sru na szlifa? ta średnia półka JBL owszem może i słaba ale GTi to już co innego Wilgoć jeśli chodzi o Hertza zestaw odseparowany 2 drożny to mają membrany z papieru i wilgoć je osłabia. Umnie jedynym głośnikiem co chodzi głośno to JBL z Tuby ale nigdy nie słucham tak żeby któryś zaczął cze-szczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 u mnie Hertze przyjemnie grają już kilka lat, fakt choć basu mają mała ale jest OK, te 400W w RMS'ie wystarcza w PB wystarcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Stała zabudowa ogranicza ja lubię rozbudowywać swoje zabawki i rozrywać głośniki bo się dziady targają. Hertza nie pożyją długo trzeba się całkowicie na PowerBass przeprowadzić bo kupujesz dziady.:grin:kup w koncu konkret sprzet zebys na vaginwazji znowu sie nie ośmieszył. pomyśl o JBL GTi jbl gto ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- jakiego masz tego JBLa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ryba85 GTi grają takie dwa w golfie 3 bordowym i po prostu auto aż podskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 to moze.ja akurat mam przód i skrzynie gto.a ten z tego golfa nie ma czasem skrzyni od sebastiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 nie, bo on sobie sam robił zabudowe bagaznika gdzie go już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ja potrzebuje jakis kondensator jak by ktos miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 u mnie Hertze przyjemnie grają już kilka lat, fakt choć basu mają mała ale jest OK, te 400W w RMS'ie wystarcza w PB wystarcza? Zobacz na kształt głośnika jakie ma wychylenie nie same cyferki świadczą o zacności głośnika ten z aukcji ewidentnie nadaję się do BassReflexu te z małym wychyleniem do skrzyni zamkniętej z czystym i szybkim basem ale miałem skrzynie zamknięte i to nie dla mnie BR jakoś bardziej mi wpada w ucho jest po prostu bardziej basowy przynajmniej na tych głośnikach na których ja się zabawiałem i zabawiam ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=5AaQNMAWqAY&feature=share ---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- A tak na serio to oto mi się rozchodzi ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Wie ktoś coś gdzie to dostać i do czego to służy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 u mnie Hertze przyjemnie grają już kilka lat, fakt choć basu mają mała ale jest OK, te 400W w RMS'ie wystarcza w PB wystarcza? Zobacz na kształt głośnika jakie ma wychylenie nie same cyferki świadczą o zacności głośnika ten z aukcji ewidentnie nadaję się do BassReflexu te z małym wychyleniem do skrzyni zamkniętej z czystym i szybkim basem ale miałem skrzynie zamknięte i to nie dla mnie BR jakoś bardziej mi wpada w ucho jest po prostu bardziej basowy przynajmniej na tych głośnikach na których ja się zabawiałem i zabawiam ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=5AaQNMAWqAY&feature=share ---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- A tak na serio to oto mi się rozchodzi ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Wie ktoś coś gdzie to dostać i do czego to służy ? http://i61.tinypic.com/53okt0.jpg to jest pewnie jakaś samoróba z rury PCV, ogrzewana i rozszerzana do kielicha:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie ma bata zobacz jak to jest dokładnie zrobione wygląda jak fabryczna rura, tam są 2 sztuki i są praktycznie identyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No i jest w PL;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 u mnie Hertze przyjemnie grają już kilka lat, fakt choć basu mają mała ale jest OK, te 400W w RMS'ie wystarcza w PB wystarcza? Zobacz na kształt głośnika jakie ma wychylenie nie same cyferki świadczą o zacności głośnika ten z aukcji ewidentnie nadaję się do BassReflexu te z małym wychyleniem do skrzyni zamkniętej z czystym i szybkim basem ale miałem skrzynie zamknięte i to nie dla mnie BR jakoś bardziej mi wpada w ucho jest po prostu bardziej basowy przynajmniej na tych głośnikach na których ja się zabawiałem i zabawiam ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=5AaQNMAWqAY&feature=share ---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- A tak na serio to oto mi się rozchodzi ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Wie ktoś coś gdzie to dostać i do czego to służy ? http://i61.tinypic.com/53okt0.jpg to jest pewnie jakaś samoróba z rury PCV, ogrzewana i rozszerzana do kielicha:wink: też mi się właśnie tak wydaje jak kolega wyżej pisze, to na pewno jest samoróbka, z nudów szukałem coś na ten temat i nie znalazłem nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Te w filmach niektóre to na bank samoróbki ale te ze zdjęcia nie wydaje mi się też szukam cały czas po necie albo gdzie kupić albo jak to wygiąć ale puki co ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Te w filmach niektóre to na bank samoróbki ale te ze zdjęcia nie wydaje mi się też szukam cały czas po necie albo gdzie kupić albo jak to wygiąć ale puki co ciężko ja obstaje za swoim, z tyłu masz rurę to po co by ją na zdjęciu dawał, tym bardziej w tym kolorze, może gość ogarnął sobie jakąś maszynkę do robienia tego kołnierza, ale to i tak jakaś ręczna robota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi