CZIKITA Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Są 2 opcje albo cały obijany skórą albo rozgrzali te pianki i plastiki i uformowali od środka choć boczek nieuzbrojony sugerował by raczej tą 1 opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Są 2 opcje albo cały obijany skórą albo rozgrzali te pianki i plastiki i uformowali od środka choć boczek nieuzbrojony sugerował by raczej tą 1 opcję no włąsnie ogarniete jak orginał, także coś musi być dobrze pokombinowane, tyle że jak obszyte boczki to i konsole i dechę by trzabyło obić co by niebyło różnic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No ktoś już pewnie modził za grube hajsy ale mam na to myka zobaczymy jak mi to wyjdzie panel pod liczniki z audi 80 w miejscu zapalniczki już robiłem i kształtowio nie było problemów więc wszystko jest do ogarnięcia Znalazł się drugi film A jeszcze było 2 podejście jak drifty robiłem po hondzie co wybuchła śmiech był konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ktoś gdzieś rezał przednie drzwi z maskownicami z pastucha b5 i całkiem to fajnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak byś znalazł to pyknij tu linkiem dla potomnych Wjazd na Zakliczyn od Japońca co kręci korby do końca Przedsmak zdjęć z konwoju Pierwsze zdjęcia z konwoju od VAgówhttps://www.facebook.com/wtrybuch/media_set?set=a.757284431000531.1073741830.100001569432396&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kilka pomysłów dla Kermita https://www.flickr.com/photos/46756169@N03/page1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Miałby ktoś pożyczyć lampkę ze sterowaniem szyberdachem na dziś wieczor? Sprawa dość pilna Edytowane 16 Września 2014 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ktoś sie wybiera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 nie wiecie czy dixon ma jeszcze te felgi co miał kiedys czarne z czerwoną obwódką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 kto z kim jedzie do krk na drift ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nooo nie wiem;) ja bym sie przejechał tylko o ile pojade to mam full stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 też bym się przejechał bo zapowiada się fajnie i niedaleko, ale nie mam czym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 a ma ktoś jeszcze linka z tą imprezą driftową? jak tak to rzućcie nim... kurw...dziś jechałem z Bartkowej na sącz i zamknięta droga, ale to nic...pojechałem objazdem przez Jelną...niech chu...strzeli tych drogowców, nie wiele brakowało i bym zostawił, zderzak, miskę i całe bebechy na rozjeban...drodze;/;/ kurw...matoły;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 rafał tak to juz jest.u mnie na wiosce rozkopali pół nowej drogi pod kanalize i polepili tak ze strach jezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Tak tylko mi teraz autko siadlo trochę () ale na te wyjepy to jest tragedia...masakryczna oczywiście chodzi o drogę...:/:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Zemis tu masz linkahttps://www.facebook.com/events/1470726293152149/He he Szaman ja znowu mam czym jechać ale nie mam funduszy na drogę a już o tej je.. wejściówce niewspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziol13 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Panowie, mam takie pytanko, potrzebuje cały przód do LT 35 z 2.5tdi i słyszałem że gdzieś w nowym sączu jest gość który zajmuje sie właśnie takimi częsciami, wie ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 do jakiego to auta dokładnie potrzebujesz ten przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 http://olx.pl/oferta/klapa-tyl-audi-a4-b5-u-s-a-kwadratowa-tablica-CID5-ID6ZTlp.html#effeeb2561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziol13 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 do vw lt 35(busa)2001r., potrzebuje lampe, kierunek, zderzak,błotnik chłodnice i chyba intercooler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi