kred Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 moze naswietle problem i w miare mozliwosci prosze o porade. mam w autku radio concert 1 (kaseta) i postanowilem zapodlaczyc do niego zmieniarke. dostalem od kuzyna zmieniarke sony cdx t65 mala zgrabna, nie zniszczona wlasnie takiej szykalem. kupilem kabel do sony ktory zarobilem od strony radia kostką (niebieska). po podlaczeniu okazalo sie ze jest jedynie napiecia na zmieniarce i problem jest z sygnalem. ni jak nie mozna wlaczyc sterowania przez radio (nie mozna wogole wlaczyc zmieniarki-uruchomic przez radio) probowalem wielu opcji podlaczenia i sygnalu brak-nie komunikuja sie. moje pytanie jest takie czy mozna wogole podlaczyc zmieniarke nieorginalna do ori radia. czy moze cos zle robie a jak tak to co. moze jest jakis patent na podłaczenie- pomozcie !!
Musashi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 wydaje mi sie ze zmieniarki sony sa niekompatybilne z radiami w audi. z tego co pamietam tylko markowane audi oraz niektóre zmieniarki panasonic-a.
kred Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2007 czy mogl by ktos zrobic zestawienie jakie zmieniarki oprocz orginalnych zintegruja sie z ori sprzetem. by to duzo pomoglo ludziom chcacym zamontowac sobie zmieniarke w aucie. zeby potem nie mieli takiej bomby jak ja.
Rekomendowane odpowiedzi