Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Dziwne stuki z przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czsu pojawily mi sie dziwne stuki z przodu pod maska . Stuki pojawiaja sie jak szarpne bardzo samochodem do przodu . Podejzewam przegub, albo jakas poduszka , napewno po nie jest przegob zewnetrzny bo na zakretach nic nie slychac. Slychac tez na 1 , 2 biegu jak gwaltownie dodam gazu . Dziwne ze na wstecznym tego nie ma . Prosze was o pomoc jak sprawdzic poduszki pod silnikem , albo przegob ten przy skrzyni .[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 12:15_________________________________________________kto z kolegow pomoze

Opublikowano

Ja mam podobnie, przy ostrym ruszaniu coś puka mi z tyłu aut ale jeszcze tego nie zlokalizowałem. Podejrzewam jakąś poduszkę od mostu.

Opublikowano
  • Autor

ale jak sprawdzic ktora to poduszka

Opublikowano

oto jest pytanie :wink4: sam nie wiem, tyle że u mnie z tyłu coś puka bo mam quattro

Opublikowano

oto jest pytanie :wink4: sam nie wiem, tyle że u mnie z tyłu coś puka bo mam quattro

sebastian_marat a wykluczyłeś chlupotanie (podobnie to brzmi do stuknięcia) z baku bardzo często jak nie zawsze występujące w b6-ach?

Opublikowano

Nawet jak sie zaleje pod korek ?

Bo też zacząłem sie zastanawiać co tak puknie czasami, podejrzewałem coś w zawieszeniu albo poduszki skrzyni bo silnika z tego co patrzyłem to są całe.

Opublikowano

sebastian_marat a wykluczyłeś chlupotanie (podobnie to brzmi do stuknięcia) z baku bardzo często jak nie zawsze występujące w b6-ach?

to jest trochę bardziej twarde uderzenie :wink4: więc raczej nie paliwo

Opublikowano
  • Autor

koledzy temat jest o stuki z przodu a nie z tylu o to pytam[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 00:27_________________________________________________kto pomoze

Opublikowano

poduszki to możesz sprawdzić oglądając czy nie ma wycieków, a najlepiej podjedź na stację diagnostyczną na szarpaki

Opublikowano
  • Autor

a jak nie ma wyciekow to beda ok

Opublikowano

powinny być

Opublikowano
  • Autor

koledzy problem byl taki ze odkrecila sie poduszka po dokreceniu wszystko ok dzieki za pomoc