sosna90 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Witam Wszystkich. Ostatnio wziąłem się za podłączenie RDS na FIS'ie, mam włożone radio Concert CD a wcześniej był kaseciak mam wszystkie kostki ISO także podłączone wszystkie kable tak jak mają być, wcześniej lecz nie pamiętam który CAN był włożony w kostce zupełnie gdzie indziej przełożyłem tam gdzie ma być. Pin 7 w radiu - pin 20 w liczniku pin 12 w radiu - pin 19 w liczniku. Kodowanie nic nie pomaga dodam ze radio wyłącza się po godzinie oraz nie wyłącza się po kluczyku. Radio ma podświetlenie tylne głośniki grają. Co by mogło być ?? A i jak wepnę VAG to nie łąćzy się z radiem.
domin79 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ..co zapisałeś w kanale 62 w zegarach 1??? czy 17???
sosna90 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Mam wpisane 17 dawałem z kodowania +1, +4 i nic sie nie działo.
domin79 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 robiłes to dziś????? to kodowanie licznika??? przydałobysie połaczyć z radiem vagiem , pewnie nie masz k-line pociagnietego
sosna90 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Robiłem to już kilka dni temu a K-line gdzie ma być wpięty? i tu jest cos namioeszane z kablami jeszcze w fabryce bo CAN-H było zupełnie gdzie indziej podpięte a instalacja jest oryginalna.
domin79 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tak to ma wyglądać , popatrz jak to wygląda u Ciebie
sosna90 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 No tak mam ale nie wiem czy jest ten K-line i to tu jako K-bus i gdzie ma być podłączony do auta.
Rekomendowane odpowiedzi