krzysmaj Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich. Prosiłbym kogoś zorientowanego lub posiadającego zdemontowany z nadwozia dolny zawias od drzwi kierowcy, o podanie wymiarów powierzchni stykającej się z drzwiami. (mile widziany rysunek - z rozmieszczeniem otworów pod śruby) Chciałbym dorobić podkładki pod ten zawias, ponieważ drzwi tak jakby przesunęły sie do przodu dołem.
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 śrubami na drzwiach regulujesz odległość drzwi od budy, łap torx'y i kręć
krzysmaj Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 Jak poprzesuwam śrubami na drzwiach i zamknę to będą mi tylko odstawać. Drzwi chce przesunąc do tyłu o jakieś 3-4mm więc powinienem pokręcić od strony "budy". Próbowałem sie dostać do dolnego zawiasu od wewnątrz ale jest tam plątanina kabli i niechce niczego odpinać bo zaraz wyskoczy 10 błędów.
sebastian_marat Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 sory źle przeczytałem. opuściły Ci sie to poluzuj śruby od budy i podnieś do góry, tam nie ma żadnych problemów i nie musisz nic odłączać tylko wkładasz w dziure klucz chyba 13 nasadową i luzujesz.
krzysmaj Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Dzięki nie zwróciłem uwagi na to, że jest tam miejsce na wsadzenie klucza, jak tylko będę miał czas to spróbuje w ten sposób, ale coś czuje ze skonczy sie pewnie na wymianie zawiasu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi