rafalx11 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Witam Może ktoś mi powie jak najlepiej zdjąć i założyć wskazówki z licznika tak aby niczego nie uszkodzić . Pozdrawiam
jihad Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Również zainteresowany, choć może jest na forum, bo nie szukałem jeszcze.
rafalx11 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 patrzyłem właśnie i nic konkretnego nie znalazłem
jihad Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co nie co jest --> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44423.0
rafalx11 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Oki no jest a powiedz mi co zrobić jak wskazówka temperatury i paliwa opada za nisko ?
karol24 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No właśnie? szykuję się do naprawy FISa (wyślę do Krzycholda) ale tak sobie myślę jak pózniej prawidłowo zakładac wskazówki żeby było ok i mnie licznik beszczelnie nie kłamał
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 wskazówki dość łatwo zdjąć, ciągnąc i obracając, znam ludzi co wskazówki zdejmują widelcem. a co do zakładania to delikatnie na oko u stawiamy nie dociskając ich mocno, robimy test zegarów, żeby wskazówki były w pione, jak nie sa do korygujemy i dociskamy wskazówki już mocno.
Rekomendowane odpowiedzi