rzeźnik. Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 nie mam już co prawda tego autka ale mam jak najbardziej dobre wspomnienia z nim związane . krajowy od nowości mój , silnik 1.4 16 v zmierzone 101 km i 128 nm ,niby nie dużo ale przy masie poniżej 1 tony chodził nieźle .Clio miało sprężyny APEX-40mm, wydech z nierdzewki od kata MG ,jakieś tam audio ,felgi toora 15 i progi udające te od sporta ,aha i daszek od sporta ,towar deficytowy wśród cliomaniaków , poszedł w dobre ręce jak myślę . ale teraz żona dziecko za 2 miesiące i kombi....
Gość Faworek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 No dla mnie bomba moglbym takiego tez miec:) ladnie sie prezentuje no i te z silnikami hybrydowymi moj sasiad takiego ma i bardzo chwali i strasznie malo mu pali bo cos okolo 4L
boberek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja tez miałem clio jak zapewne wiesz i to do tego dwie sztuki no twój był tez OK bo mial pare rzeczy których brakowało innym
audia4s4 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kiedys tez miałem taki sam model clio 1.9DTI wesja extreme
SpałekP Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 clio bardzo dobre auto! też mam to clio II initiale paris ( najbogatsza wersja renault) i 1.6 16v 110km idzie jak burza tylko muszę troszkę włożyć teraz w niego bo coś stracił formę .
Rekomendowane odpowiedzi