Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Może jakby było więcej chętnych niż tylko ja i kłysek to byśmy coś pokombinowali konkretniej? Duży to problem taką grafike zrobić/przerobić?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie duzy i nie potrzeba wiecej chetnych nie mam w tej chwili czasu by to przygotowac po prostu dzis zarywam nocke moze rano jakos jutro sledz watek a jak masz jakis pomysl pisz opisz ja go wykonam
Szakal Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Panie ,przecież aż tak się nie spieszy żebyś rano się za to łapał Pomysł jakis tam chyba mam ale że artysta ze mnie kiepski to może kłysiu też coś wymyśli ,tudzież ktokolwiek inny
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 "lubię je..ć w kocioł" "hu. do mnie powiedziałeś " Panowie to są koszulki dla 16-latków ?
Seba_LDZ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie, to sa koszulki z tekstami ktore maja swoja historie z naszych wspolnych spotkan oba to teksty ktore ktos kiedys powiedzial i przy okazji tego bylo bardzo zabawni
szczawik Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 no to jak z tymi koszulkami dla gimbazy?
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 szczawik.....ja to prędzej emeryture zobaczę niż te koszulki......
szczawik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 to ja kupie dla wnuczkow:decayed:
twister13 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 jeśli cena nie jest zbyt odstraszające to z chęcią piąteczkę biorę
Magdalenah Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 ja poproszę z logo klubu i bandy bez ch...i jeb.... w kocioł
spin444 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 taka koszulka to nie problem musi tylko autor pomysłu udostępnić projekt w wysokiej rozdzielczości i jest firma na allegro co robi sitodruk mam od nich koszulkę bardzo ok jest i nawet po 1 sztuce robią a koszuli mają firmy Fruit Of The Loom materiał bardzo ok a tak nawiasem zimą też jakieś spociki są czy od wiosny ? mam do łodzi ponad 50 km ale chetnie bym sie wybrał
MarianekZg Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 z reguły są w każdą niedzielę ale nie zawsze się hołocie chce podlatywać :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 taka koszulka to nie problem musi tylko autor pomysłu udostępnić projekt w wysokiej rozdzielczości i jest firma na allegro co robi sitodruk mam od nich koszulkę bardzo ok jest i nawet po 1 sztuce robią a koszuli mają firmy Fruit Of The Loom materiał bardzo ok a tak nawiasem zimą też jakieś spociki są czy od wiosny ? mam do łodzi ponad 50 km ale chetnie bym sie wybrał i jaki koszt jest takiej koszulki o ktorej mowisz ?? bo wiem ze przygotowanie sita kosztuje ok 50 zl za 1 wzor do tego koszulka i wydruk czyli wyjdzie jakies 60 + i do tego kurier to za jedna koszulke troche duzo jak na moj gust z reguły są w każdą niedzielę ale nie zawsze się hołocie chce podlatywać :grin: chyba Tobie :decayed:
spin444 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 tak na 100% po bliższym przyjżeniu się koszulce to nie jestem pewien czy to sito (ekspertem w tej dziedzinie nie jestem) ale faktem jest że nadruk trzyma się już 3 rok zrobię fote z bliska to zobaczycie jak to wygląda i dam namiar na ta firmę bo załatwiałem to poza allegro cos ok 45 zł z koszulka i przesyłką wyszło zawsze można by ogarnąć jakiś jeden wzór i sito zrobić sobie ja byłbym chętny na taką koszulkę ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- To jest link do ich aukcji nadruki wykonywane są na ploterach DTG: KOSZULKA koszulki z WŁASNYM NADRUKIEM napisem - L (3001604363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Plotery DTG umożliwiają druk złożonych obrazów, w najdrobniejszych szczegółach, z niezwykłą precyzją, oraz z przejściami tonalnymi nie możliwymi do odwzorowania żadną inną techniką. Nadruki charakteryzują się zadziwiającym podobieństwem do oryginału, trwałością oraz są praktycznie nie wyczuwalne w dotyku.
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 zlot się zbliża.....w Manu chyba sobie koszulkę regionalną walnę wyjdzie do 50 zeta
Seba_LDZ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tiaaaaaaa ---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:20 ---------- Odgrzewamy kotleta
MarianekZg Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ile można odgrzewać - trzeba działać ku....a !!!!!!!!
Magdalenah Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 tak! i to już - babska wersja tez ma być żeby walory waszych kobiet eksponować Logo Lodz bandy jak w twoim poście Mario ---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- wzór 17 czy głosujemy ?
Rekomendowane odpowiedzi