kamilg.86.86 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 witam od kilku miesięcy posiadam audi a4 i zbliża mi się termin badania technicznego a w aucie mam ciemne lampy tylne ( takie jak w linku http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-lampa-tylna-prawa-niebieska-i1468123294.html ) czy na takich lampach można jeździć? czy auto przejdzie przegląd ? bo nie wiem czy je wymienić na zwykłe Dziękuję
.Pablo. Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nie ma żadnej wzmianki że lampa ma homologację do tego ten niebieski kolor jeśli diagnosta będzie upierdliwy to się doczepi. Z lampami dymionymi nie było by problemu. Najprościej to podjedź na przegląd jak gościu się będzie burzył daj mu na flachę i po zawodach
zgredek27 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Jak na mój gust to ona jest malowana MOTIPEM... Albo super slabo wyglądający produkt tuningowym, świeci pewnie tak samo słabo jak wygląda. Oby ktoś zauważył że hamujesz z takimi lampami a nie przykleił się do Ciebie Chcesz miec dobrze? Szukaj produktów np. HELLI albo innego producenta z homologacją
RS Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Powinnien sie doczepic, dla twojego i innych dobra...
sebo1607 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ta lampa to tragedia ,napewno nie przejdzie prościej kup sobie polifty
Kamyk Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 facet powiedzmy sobie szczerze - przecież to masakra jakaś jest daj se z tym spokój i sam zmień po co ci kłopoty - jak nie z diagnostą to na drodze ??
pawelhel Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Taj jak koledzy wyżej napisali, ja jestem tylko ciekawy czy widać w nich jakiekolwiek światło np. podczas hamownia
fenix_ Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 nic nie widać, przyciśniesz hamulec a z tyłu jak było ciemno tak dalej będzie ciemno.
kamilg.86.86 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 moje lampy są czarne ale mniej-więcej tak ciemne jak te z linku (prawdopodobnie są to ori) a napewno nie są malowane czy też oklejone folią, światło stopu moim zdaniem jest dobrze widoczne w słoneczny dzień (sprawdzałem jadąc innym autem za moją audiczką)
Kamilos89 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Lepiej zmień lampy chyba że masz znajomego diagnoste Raz że nie widać a dwa na lampach muszą być odblaski.
Rekomendowane odpowiedzi