endriuu Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Polecam zakład w samochodówce: http://www.gryfalarm.pl/index.htm. fachowo i tanio!!
Robert31 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witajcie a ja polecam mechanika z pod Koszalina a dokładnie warsztat miesci sie w Konikowie-właściciel warsztatu na codzien pracuje w serwqisie vw i audi a po południami prywatnie te autka serwisuje u siebie jest specem od mechaniki-polecam
Dom3l Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 byłem zadowolony po wizycie w eRCars na kotwicznej 3 szczecin, polecam!
rafal1985 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witam.Również polecam zakład http://www.gryfalarm.pl/index.htm Jestem juz stałym klijentem i naprawde facet zna sie na tym co robi.Pozdrawiam
przema Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o gryfalarm to zgodzę się z ich wzorową opinią.Ale kroją z klienta straszną kasę.Podjechałem swoją NIUNIĄ aby zrobić mały "porządek" z alarmem.Cena mnie powaliła....
endriuu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 no na alarmach przycinaja. mowiles, ze z A4-klubu jestes?. na vagu potrafia nawet polowe opuscic.
przema Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nie nie mówiłem,zrobię jeszcze jeden podjazd do gryfalarm
David Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 w gryf alarm spoko koles z czasem robi promocje,zalatwil mi podgrzewane lusterka,nie musialem jezdzic i szukac. polecam
tropico Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a ja polecam Bartka na Mickiewicza koło auto alarmów
mathrix Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 w gryf alarm spoko koles z czasem robi promocje,zalatwil mi podgrzewane lusterka,nie musialem jezdzic i szukac. polecam Tylko troche "cfaniaczy". Generalnie i moją sprawę załatwił profesjonalnie.
Rekomendowane odpowiedzi