Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRB] moja pierwsza audica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu coś było konfigurowane pod kupującego bo z tego co widziałem od nowości było wsadzone... [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 18:19_________________________________________________no i pierwszy mod za mną, przy pomocy łodziaków Panton'a i DJ'a założyliśmy manetkę do obsługi FISa, której w serii nie miałem, zakodowane i śmiga :):notworthy::rolleyes:

No jak to robili Panton z DJ-em, to musi banglać, nie ma bata :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

2007 i pomarańczowe kierunki? :mysli:

lampy są wg daty na nich z końca stycznia 2007, więc takie założyli na wejściu ;)

Niech służy :good: myślałeś nad założeniem RNS-E,pełny kolorowy FIS super sprawa :naughty: Powodzenia w modach.

pomyślimy ;) na razie parę pierdółek jeszcze jak oleje i filtry... potem pomodujemy jak bank da :naughty:

Opublikowano

2007 i pomarańczowe kierunki? :mysli:

u mnie też są pomarańczowe produkcja luty 2007 :wink4:

ładna furka motorownia jak u mnie :good:

Opublikowano

Bardzo ładna, troche do rezania jest ale baza dobra.

Xenon jest, fotele tez ładne, boose i pare innych drobiazgów też jest....

Powodzenia.

A co do lamp to faktycznie powinny chyba byc białe kierunki :disgust:

dokladnie ja mam taka sama i tez pomaranczowe :D

Opublikowano
  • Autor

ale Twoja jest jakby to powiedzieć, z przodu nowa :polew:

Opublikowano

Po prostu macie tył 2007rok a przód 2005rok. Każdy samochód przeżył jakąś przygode :kox::decayed::polew: :polew: :buahaha:

Opublikowano

Nie miałes czasem wymienianej deski rozdzielczej ?

Nie bardzo pasuje łączenie deski z boczkami drzwi pasażera, albo wyszło tak na zdjęciach ?

U mnie jest dużo mniejsza różnica w łączeniu, może ktoś porównać u siebie ?

Opublikowano

hehe aż strach co można się dowiedzieć o swoim bez :kox: przygodowym modelu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

zdjęcia prawdę Ci powiedzą :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 12:42_________________________________________________no to pierwszy designowy mod za mną :gwizdanie: zagościły LEDy na tył, na szybko poglądowa fotka zaraz po montażu :wink4:

ooooled.jpg

troszkę się naczekałem na lampy, producent ma chyba zastój w produkcji :( podobnie z reklamacjami pierwszy komplet musiałem odesłać ze względu na problem z lewym migaczem - miał spięcie i nonstop się palił :( ten komplecik przybył wczoraj no i już na autku :)

miały być co prawda czarne a są czerwone dymione ale wygladają też dobrze przy czarnym lakierze... zobaczymy jak się będą sprawować :cool1:

teraz czas zmienić podświetlenie tablicy bo żarówki się nie komponują z lampami oświetleniowo :przebiegly:

Opublikowano
:good: a to są made in china?
Opublikowano
  • Autor

wg pięknych naklejek na tyłach lamp są Made in Taiwan :confused4: dla Dectane GmbH :P ale czego małe skośnookie rączki teraz nie robią... :polew:

Opublikowano

najważniejsze żeby dobrze świeciły i cieszyły oko :wink4:

Opublikowano

kanu i jak się te ledy sprawują?

Opublikowano

Te ledy chyba jak moje :decayed: te oznzczenia z klapy wek :gwizdanie: i będzie :good:

Opublikowano

Szkoda, że inna firma nie robi takich lamp, bo te padają jedna za drugą. Oby tutaj działały jak najdłużej :good:

Opublikowano

ładna sztuka,życzę szerokości i bezawaryjności ;)

Opublikowano
  • Autor

kanu i jak się te ledy sprawują?

po tych kilku dniach nie ma co narzekać.. zobaczymy w bardziej mokre i mroźne dni... :chytry:

Szkoda, że inna firma nie robi takich lamp, bo te padają jedna za drugą. Oby tutaj działały jak najdłużej :good:

z takim samym układem LEDów nie robi, ale z innym są jeszcze DEPO...

Te ledy chyba jak moje :decayed: te oznzczenia z klapy wek :gwizdanie: i będzie :good:

żyłka dentystyczna wystarczy do zerwania oznaczeń? :) i potem jakiś alkoholopochodny środek do wyczyszczenia śladów? :)

Opublikowano

Niech ci śmiga ziomal fajne Ledy chyba też taki sobie wrzucę :naughty:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

ponieważ, póki co nic się złego z autkiem nie dzieje, dodałem mu mały gratis, czyli osłonki plastikowe okolic akumulatora, to na czym audi trochę przyżydziło w B7, bo w B6 było normą :)

no i zbieram dalej na program i wycinkę DPFa... :wink: