Grzesiekkbc Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Hej, może coś poradzicie w jakim kolorze zrobić ramiona felg. Ja myślę o białym, rant w polerce jest i na feldze "śledź" 225/35/18 czy zrobić je na nowo w srebrnym kolorze a może czarnym. Poradźcie coś bo mam odpryski na ramionach a sezon już tuż, tuż http://w204.wrzuta.pl/film/0F9VNVNDR73/audi_a4_b5_by_grzesiekkbc
Grzesiekkbc Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 W macie wydaje mi się ze mi pomniejszy wizualnie felgę Ciężko coś wybrać żeby to miało ręce i nogi.
!Tommy Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 1. kolor nadwozia + polerka rantów 2. kolor biały + polerka rantów 3. polerka całych felg
HaVoK Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 1. kolor nadwozia + polerka rantów Jestem za tym rozwiązaniem
Inkognito Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ja z tymi felgami nie zrobił bym nic tylko dobrze spolerował
Grzesiekkbc Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Dzisiaj jechałem pół dnia na wiertarce ranty i wydaje mi się że jest dobrze. Teraz ten kolor muszę wybrać i do lakiernika. Tak się zastanawiam nad tym czarnym bo czarny wyszczupla i czy on wizualnie nie pomniejszy mi felg? Inkognito ja muszę je pomalować bo mi odchodzi lakier płatami z ramion Macie jakieś fotki A4 z czarnymi ramionami i rantem w polerce oraz białe ramiona i rant w polerce? szukam czegoś na necie ale coś nie widzę nic z A4.
Grzesiekkbc Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Polerka całości odpada bo nie mam czasu na pucowanie ich co 2 dzień.
Rekomendowane odpowiedzi