sokolnh Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Witam, potrzebuje zmienić telefon na jakiś z dużym ekranem, żeby wygodnie się czytało i pisało maile chciałbym też żeby był dobry, przejrzysty kalendarz mam teraz e52 i telefon w porządku, ale wyświetlacz ma za mały cena: do 1000 zł pozdrawiam
Ciepły Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 HTC G1 Google na prawdę polecam super telefon trzeba nabrać w prawy do pisania na qwerty ale poza tym rewelacja
Krzysztof Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Witam, potrzebuje zmienić telefon na jakiś z dużym ekranem, żeby wygodnie się czytało i pisało maile chciałbym też żeby był dobry, przejrzysty kalendarz mam teraz e52 i telefon w porządku, ale wyświetlacz ma za mały cena: do 1000 zł pozdrawiam Do maili to podobno Blackberry najlepszy ; ] Ja na HTC działam i nie narzekam.. duży, dobry ekran i finansowo mnie nie zrujnował.
insane_Infinity Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 HTC mam HD2 i Desie HD ... do Netu i pisania @ idealne HD2 ma WM6.5 a Desire HD Andka ..na manili podobno Blackberry Sa Dobre
Nelson Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Również potrzebuję telefonu do pisania maili, gg itp. z uwagi na moje drugie zajęcie. Zakupiłem SE Xperia X10i, jestem bardzo zadowolony. Masa przydatnych aplikacji. Pozdrawiam Nelson
sokolnh Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 ja się zdecyduje raczej na BB ze względu na usługę BIS tylko zastanawiam się, który model
Krzysztof Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 i jak którego wiozłeś ? Mam nadzieję, że BB
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 zapomniałem napisać tutaj czekam na telefon z plusa jak będę miał do odebrania okazuje się że na stronie ma się dostęp tylko do 8520 ale jak pogadasz z osobą obsługującą firmy to są Ci w stanie ściągnąć albo 9300 Curve albo 9780 Bold ten drugi lepszy ale ponad 1 tys zł w moim abonamencie to go sobie odpuściłem 9300 wybrałem z usługą BIS zobaczymy
Krzysztof Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 zapomniałem napisać tutaj czekam na telefon z plusa jak będę miał do odebrania okazuje się że na stronie ma się dostęp tylko do 8520 ale jak pogadasz z osobą obsługującą firmy to są Ci w stanie ściągnąć albo 9300 Curve albo 9780 Bold ten drugi lepszy ale ponad 1 tys zł w moim abonamencie to go sobie odpuściłem 9300 wybrałem z usługą BIS zobaczymy Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi