Opublikowano 9 Marca 201115 l Koledzy nie wiem czy dobrze to wkleiłem do odpowiedniego działu ale jeśli by ktoś mógł to proszę o VT felg. Zależy mi na tym by zrobić raniona w kolorze białym, czarnym kolor nadwozia. Pilna sprawa bo chce oddać felgi do malowania. Mam takie foto na którym coś widać.
Opublikowano 9 Marca 201115 l daj jeszcze zdjecie w słońcu lakieru, bo z foty wychodzi prawie czarne auto a wiem ze masz inny kolor
Opublikowano 9 Marca 201115 l Koledzy nie wiem czy dobrze to wkleiłem do odpowiedniego działu Dział owszem nie ten. Jeżeli tu Ci nikt nie pomoże to napisz tutaj (w zasadzie odrazu powinieneś tam pisać ) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200.540 daj jeszcze zdjecie w słońcu lakieru, bo z foty wychodzi prawie czarne auto a wiem ze masz inny kolor Kolega napisał że czarny kolor nadwozia.
Opublikowano 9 Marca 201115 l Autor Ja mam lakier czarny bez żadnej perły czy metaliku. Samochód był lakierowany na nowo w zeszłym roku a kolor lakieru to LO41 (najczarniejszy z czarnych). Można brać odcień ze zderzaka tył np bo taki jest właśnie kolor w realu. Biały kolor też jest mile widziany coś w stylu akrylu.
Opublikowano 9 Marca 201115 l Czasem trzeba zobaczyć by dojść do jakiś wniosków, po to robi się m.in. VT. PS. czarne nie są złe
Opublikowano 9 Marca 201115 l daj jeszcze zdjecie w słońcu lakieru, bo z foty wychodzi prawie czarne auto a wiem ze masz inny kolor Kolega napisał że czarny kolor nadwozia. a sorrki, na poprzednim filmiku z jego autem byl inny kolor
Opublikowano 9 Marca 201115 l Autor Reniu Wielkie dzięki za pomoc teraz mam dylemat bo z tego co widzę to porównując te 2vt i moją serię myślę czy ich nie pomalować tak jak były bo tylko wtedy wizualnie wyglądają na większe.
Opublikowano 9 Marca 201115 l Reniu Wielkie dzięki za pomoc teraz mam dylemat bo z tego co widzę to porównując te 2vt i moją serię myślę czy ich nie pomalować tak jak były bo tylko wtedy wizualnie wyglądają na większe. dokładnie tak zrób
Opublikowano 13 Marca 201115 l Autor Fele już w podkładzie jutro kupię lakier wybór padł na srebrny metalik z Hondy i w środę montujemy kółka na aucie nareszcie bo na zimówce to jak koza wygląda.