mojeA4 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Rozkoduje mi ktoś koledzy te kody? Na stronie audiklub.org/wyposazenie.html wklepałem wszystkie, jednak nie wszystkie rozumiem X0A = National sales program germany ? B0A = Poj. bez szczególnych krajowych wymogów techn. ? C1A = Felga aluminiowa 6 jx15h2 et45 5/112 G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.) H6T = Opony 205/60 r15 v J0L = Akumulator (chyba to oczywiste?) M76 = 6-cylindrowy silnik z wtryskiem 2,6 ltr. litera kodowa G1D = 7-speed dual clutch gearbox ? 1AJ = Abs i eds (co to jest eds) 1G3 = Kolo zapasowe normalne zamiast dojazdowki 2PV = Kierownica skórz. do poduszki bezp. 5RG = Lusterko zewn.(konvex) z poszerzonym jarzmem str. prawa 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 T7Y = 6-cylindrowy silnik z wtryskiem 2,6 ltr. litera kodowa 3S2 = Relingi dachowe 4UE = Lewo/prawo ? 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu BAE = Nie znaleziono kodu. (tego nie ma) 8GL = Alternator 8RN = Eight speakers (active) ? 1LB = Faustsattelbremse przod ? 3FE = Dach odsuwany/odchylany z napędem elektrycznym 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe ? pomożecie? zaznaczyłem znakiem zapytania czego nie wiem
Fifiński Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 G1D = 7-speed dual clutch gearbox ? [ 7 biegowa 2 sprzegłowa skrzynia biegów ] 8RN = Eight speakers (active) ? [ 8 głośników (aktywnych) ] 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe ? [ komfortowe zawieszenie (standardzik) ]
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 poszukaj sobie leniu wszystko jest na forum np: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6157.0;highlight=kody+wyposażenia
Rekomendowane odpowiedzi