KmK Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 bardzo mi się podoba a środek to już szczególnie felgi są rewelacyjne, generalnie b8 w każdej opcji mi się podoba, ale posiadać to raczej wolałbym nie czarne jak rozumiem wcisnąłeś szwagrowi b7? no i na dobre /dla Ciebie/ mu to wyszło z czystej ciekawości, jak się ma b8 2.0T v b8 V6 v b8 3.0tdi cenowo w tym samym Twoim roczniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 cenowo to inna liga niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Mirek furka Ci się trafiła przekozak :kox: :kox: Jak dla mnie auto dobrze wyposażone: -Navi -Skórsko ( w zajebiaszczym kolorze) -Bixenon z diódami -ładne koło -Q -te najważniejsze opcje są o silniku już nie wspominając Wiadomo fajnie trafić totalnego "full opszyn" z poprawną historią itd.. (jak Twoje poprzednie b7) Lecz niekiedy lepiej jest kupić auto mniej wypaśne, niż totalnego wypasa złożonego z trabanta i żuka z przebiegiem 1.000.000 km :tongue4: powiedz jak to 240konia jedzie w stosunku do poprzedniego b7 po i przed softem? Ustawiam się 1 w kolejce jak będziesz chciał ją popchnąć :decayed: - mówię całkowicie poważnie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACPER1_2005 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 śliczna fura gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 jak rozumiem benzyna V6 jakoś drogo tak ? a przy nowym też jest duża różnica względem v6 beznyna i v6 tdi ? tak się zastanawiam, bo zapewne takie beznynowe v6 nie mają dużych przebiegów, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 powiedz jak to 240konia jedzie w stosunku do poprzedniego b7 po i przed softem? powiem tak: jedzie całkiem przyjemnie - bardzo szybko wstaje i bardzo długo i równo ciągnie - zupełnie inna skrzynia - podsumowując piękna baza. W stosunku do B7 trudno mi powiedzieć - pewnie ciutkę wolniejszy jest ale trudno obiektywnie ocenić, kiedy na B7 205 16-stki a na B8 255 19-stki [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 20:30_________________________________________________bardzo mnie kusiło sprawdzić ( wracając z DE ) V-max ale jakoś nie pomyślałem o tym na trasie, choć w tej kwestii koła też robiły by duże przekłamanie[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 20:31_________________________________________________ No Miron fura w Koncu bedzie w Knurkowie B8 ano będzie - ale nie pierwsza a 3-cia [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 20:32_________________________________________________ B8 też pewnie jest sporo lżejsze od poprzedniego b7. B7 byłem na wadze ( bo to najlepsze sprawdzenie ) i B8 też się wybiorę więc dam znać jak wyszło [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 20:34_________________________________________________ watpie zeby B8 bylo specjalnie lzejsze - swoja droga, ciekawe ile to wazy w dokumentach jest bardzo podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kiedy uderzasz na hamowanie?Jakbys zdecydował sie na Elpro Sys w Gliwicach to moze bym koncu podjechał i zrobił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Miron, powiedz lepiej czy B7 zostaje w klubie bo nie wiem czy mam już najładniejsze B7 na forum na 90% zostawia je szwagier dla siebie - ale jak coś to mogę mu powiedzieć żeby się zalogował na forum [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 20:36_________________________________________________ Kiedy uderzasz na hamowanie?Jakbys zdecydował sie na Elpro Sys w Gliwicach to moze bym koncu podjechał i zrobił.. na 100% właśnie tam zawitam - wszystko zależne od Patryka - kiedy najlepiej mu będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No to dawaj cynk zadzwonie tam i tez sie ustawie bo musze tylko ustalic kiedy i zaswiadczenie z Compsportow dac i mam za free. Ciekawe jak wyjda bo to dokladnie te same motory :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No to dawaj cynk zadzwonie tam i tez sie ustawie bo musze tylko ustalic kiedy i zaswiadczenie z Compsportow dac i mam za free. Ciekawe jak wyjda bo to dokladnie te same motory :> możemy się ustawić - a zaświadczenia nie potrzebujesz - bo podjedziemy tam właśnie w dniu kiedy compsport tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No to super.Mam certyfikat w domu Git to czekam na info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kurcze, albo ja powoli czytam albo cos z tym watkiem jest nie tak.. JUZ 11 stron! Miron: gratuluje, zazdroszcze i witaj w rodzinie B8 Zeby sluzyla i byla tak ladna albo ladniejsza od B7! Wydaje mi sie czy dyfuzor przedni jest lekko pacniety? Nie wiem czy to prawda ale podobno skora na siedzisku kierowcy w A4 B8 to jakis niewypal? Widzialem zdjecia i czytalem ze juz przy przebiegach 40-50k moze wygladac jak po 200k. U Ciebie tez sie zawija i marszczy? Gratuluje jeszcze raz i zadowolenia z jazdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ale fotele i ich kolor mnie osobiście na żywo się bardzo podobają - o wygodzie w stosunku do Recaro nie wspominając ogólnie bardzo mi się podoba zestawienie kolorów wnętrza - w porównaniu do 100% czarnego wnętrza B7 [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 22:33_________________________________________________ pooglądamy i pojeździmy na spocie chyba letnim Trzeba będzie zweryfikowac sprawę w bukowinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 jak wygląda sprawa z zewnętrznym s-line w B8 ? bo trochę zielony w temacie jestem zderzak przód i tył zostają czy całe są inne ? jak sprawa grila ? listwy boczne w jaki sposób są montowane ? tylna klapa ma jakiś spojlerek/lotke ? coś jeszcze pominąłem Cuberek - jak to wyglada - pewnie masz temat obcykany Ps. narazie pytam - nie twierdzę że już to chce robić - ale może w poniedziałek [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:24_________________________________________________No i jeszcze jedna dobra wiadomość - na urodziny (26.03) mam dostać od żony program Ps. tylko ona jeszcze o tym nie wie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 jak wygląda sprawa z zewnętrznym s-line w B8 ? bo trochę zielony w temacie jestem zderzak przód i tył zostają czy całe są inne ? jak sprawa grila ? listwy boczne w jaki sposób są montowane ? tylna klapa ma jakiś spojlerek/lotke ? coś jeszcze pominąłem Cuberek - jak to wyglada - pewnie masz temat obcykany Ps. narazie pytam - nie twierdzę że już to chce robić - ale może w poniedziałek [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:24_________________________________________________No i jeszcze jedna dobra wiadomość - na urodziny (26.03) mam dostać od żony program Ps. tylko ona jeszcze o tym nie wie :gwizdanie: muszę ci powiedzieć ze kochaną masz tą zonę a co do auta to ciekawy jestem ile wyjdzie po programie kucy i NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 jak wygląda sprawa z zewnętrznym s-line w B8 ? bo trochę zielony w temacie jestem zderzak przód i tył zostają czy całe są inne ? jak sprawa grila ? listwy boczne w jaki sposób są montowane ? tylna klapa ma jakiś spojlerek/lotke ? coś jeszcze pominąłem Cuberek - jak to wyglada - pewnie masz temat obcykany Ps. narazie pytam - nie twierdzę że już to chce robić - ale może w poniedziałek [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:24_________________________________________________No i jeszcze jedna dobra wiadomość - na urodziny (26.03) mam dostać od żony program Ps. tylko ona jeszcze o tym nie wie :gwizdanie: Moja pani próbuje mnie programować cały czas więc uważaj Oby Audi dostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 na urodziny (26.03) mam dostać od żony program juz nawet wiem jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 a co do auta to ciekawy jestem ile wyjdzie po programie kucy i NM :cool1 nastawiam się na 280ps i 580nm (bezpiecznie) Ps. dzisiaj jadę na wagę zobaczymy co pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 a co do auta to ciekawy jestem ile wyjdzie po programie kucy i NM :cool1 nastawiam się na 280ps i 580nm (bezpiecznie) Ps. dzisiaj jadę na wagę zobaczymy co pokaże tyle już było krzesaj coś więcej :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 a co do auta to ciekawy jestem ile wyjdzie po programie kucy i NM :cool1 nastawiam się na 280ps i 580nm (bezpiecznie) Ps. dzisiaj jadę na wagę zobaczymy co pokaże dziadkowy program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi