elofelo Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 witam Chciałem wam przedstawić moją Audi a4 Avant 1.9 TDI 110 KM LIFT MODEL 2000 jezdze ją dopiero 2 tygodnie i jestem z niej bardzo zadowolony WYPOSAŻENIE; ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, co oniej sądzicie
wicio150 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Malo zdjec i nie dzialaja na full przynajmniej u mnie Bezawaryjności życzę
Kolkov Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie no jest cudowna, ale daj jakieś normalne zdjęcia :!:
mech15 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 patrzyłeś na podobne wątki innych forumowiczów? to popatrz i się popraw :evil:
HaVoK Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 witam Chciałem wam przedstawić moją Audi a4 Avant 1.9 TDI 110 KM LIFT MODEL 2000 jezdze ją dopiero 2 tygodnie i jestem z niej bardzo zadowolony WYPOSAŻENIE; ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, co oniej sądzicie Sądzę że ze zdjęcia wygląda jak resorak Ale na poważnie dawaj większe foty! I napisz czy planujesz jakieś mody
Rekomendowane odpowiedzi